Najplaćenije glumice u Holivudu: Iznenadićete se kad otkrijete ko je trenutno na prvom mestu, evo koliko zarađuju po projektu

Vesti 28.02.2023 12:02 0

Iako neke od njih možda ne zarade na kraju godine najviše novca u Holivudu, činjenica je da baš za njihove učešće u nekom projektu producenti moraju da izdvoje najviše novca

Najplaćenije glumice u Holivudu: Iznenadićete se kad otkrijete ko je trenutno na prvom mestu, evo koliko zarađuju po projektu

Profimedia

Evo koje glumice su trenutno najplaćenije po projektu:

1. Skarlet Johanson - 20-25 miliona dolara po projektu

Skarlet je glumica, pevačica i producent, a zalaže se za socijalnu pravdu, zdraviju planetu i razvijanje ekološke svesti. Glumila je u mnogobrojnim ostvarenjima, a posebnu pažnju je privukla filmovima "Devojka sa bisernom minđušom" i "Viki, Kristina, Barselona".

 

 

2. Dženifer Lorens - 15-20 miliona po projektu


Dženifer Lorens je glumica dobitnica Oskara i jedna od najomiljenijih holivudskih zvezda. Poznata je po svojim ulogama u filmovima kao što su "The Hunger Games", "X-Men" i "Silver Linings Playbook". Lorens ima ;itavu armiju fanova i jedna je od omiljenih glumica Holivuda, a zalaže se za rodnu ravnopravnost i očuvanje mentalnog zdravlja. 

 

3.Anđelina Džoli - 20 miliona po projektu

Anđelina ima impozantnu karijeru, a briljirala je u filmu "Neprilagođena",koji je svetlo dana ugledao 1999. godine. Na malim ekranima je od ranog detinjstva, a često je pažnju privlačila skandalima, Poslednjih godina u žiži je javnosti zbog braka i razvoda sa čuvenim glumcem Bredom Pitom. Ipak ne treba zaboraviti da je Anđelina osvojila je mnoštvo nagrada za svoju glumu, uključujući Oskara, dve nagrade Udruženja filmskih glumaca, tri nagrade Zlatni globus i Emi. Pored svoje glumačke karijere, Anđelina je strastveni zagovornik ljudskih prava, pošto je 10 godina služila kao ambasador dobre volje Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR).

 


4. Ema Stoun - 15-20 miliona po projektu

Ema Stoun je američka glumica, najpoznatija po ulogama u filmovima kao što su "La La Land", "The Help i The Amazing Spider-Man". Osvojila je Oskara, BAFTA-u i Zlatni globus. Stoun je takođe hvaljena zbog svojih komičnih uloga i sposobnosti da oživi širok spektar likova. 

 

 

5. Dženifer Aniston

Miljenica Holivuda, svetsko priznanje stekla je zbog svog portreta Rejčel Grin u televizijskoj seriji Prijatelji (1994–2004). Uloga Rejčel Grin u pomenutoj seriji vinula ju je u sam vrh, a definitvno je od svih glumaca najviše profitirala. Dženifer je bila u braku sa Bredom Pitom, pre nego što se on upustio u vezi sa Aneđlinom Džoli. Ovaj podatak, takođe je uticao na njenu popularnost, jer je javnost godinama bila na njenoj strani. Aniston se takođe pojavila u filmovima kao što su "Raskid", "Marli i ja" i "Mi smo Milerovi".

 

 

 

Komentari (0)
Loading