Ona mu je povratila veru u LJUBAV: Devojka Breda Pita je 29 godina mlađa od njega i potpuno je prirodna

Vesti 02.03.2023 10:18 0

Bred Pit (59) je konačno srećan posle razvoda od Anđeline Džoli (47), a nedavno su počele da kruže glasine da razmišlja o braku sa 29 godina mlađom dizajnerkom nakita, influenserom i nutricionistkinjom Ines De Ramon.

Bred Pit

Shutterstock

Njegova devojka privlači pažnju gde god da se pojavi otkako je prošlog novembra otkriveno da se ljubi sa slavnim glumcem koji se često nalazi na listama najtraženijih muškaraca. Ines je u utorak fotografisana kako šeta Los Anđelesom. Bila je u sivoj, ležernijoj verziji. Imala je farmerke, kaput, majicu, kačket, crne cipele i torbu.


Inače, nedavno je izvor blizak Bredu otkrio detalje o njegovoj vezi sa Ines. „Bredu se ona definitivno sviđa i iako su stvari još uvek relativno nove, on apsolutno vidi dugoročni potencijal u njihovoj vezi“, rekao je za UsWeekly. Bred i Ines provode što više slobodnog vremena zajedno, uprkos zauzetosti“, dodao je on.
Ona mu je povratila veru u LJUBAV: Devojka Breda Pita je 29 godina mlađa od njega i potpuno je prirodna

Profimedia

 

On tvrdi da je Ines osvojila glumca svojim pozitivnim pogledom na svet. „On zaista uživa sa njom jer je puna energije, uvek gleda na svetlu stranu stvari i uvek je spremna za avanturu. Takođe ceni što je ona super opuštena i ima tako pozitivan pogled na život", objasnio je izvor.

Ona mu je povratila veru u LJUBAV: Devojka Breda Pita je 29 godina mlađa od njega i potpuno je prirodna

Profimedia

 

On je naglasio da njihova razlika u godinama paru nimalo ne smeta. „Bred i Ines se zaista dobro zabavljaju. Njihov odnos deluje prijatno i razigrano. Ona je veliki hit među Bredovim prijateljima i razlika u godinama ne predstavlja problem nikome od njih. Bred ima više energije nego ikad i oboje su uzbuđeni zbog toga šta ih čeka“, objasnio je. Prošlog meseca par je bio zajedno na odmoru u Meksiku, gde se moglo uočiti koliko uživaju.


Inače, par je prvi put viđen u novembru prošle godine na koncertu Bon Voks-a u Los Anđelesu, a za mnoge je to bilo neobično jer navodno Ines još nije okončala razvod od Pola Veslija (40), zvezde serije „Vampirski Dnevnici"  koju obožavaju žene širom svet . Međutim, Pol je već krenuo dalje i viđen je sa  manekenkom Natali Kukenburg. Par je najavio razvod prošlog septembra. „Odluka je zajednička i doneli smo je pre pet meseci“, objavili su u saopštenju za javnost.
 

Komentari (0)
Loading