Pink odlučila da vodi svoju DECU na turneju: Ćerku (11) je čak i ZAPOSLILA kod sebe u timu

Vesti 07.03.2023 09:58 0

Američka pevačica Alesija Mur, poznata kao Pink, otkrila je da će je pratiti ćerka i sin na turneji na kojoj će promovisati njen poslednji album

Pink odlučila da vodi svoju DECU na turneju: Ćerku (11) je čak i ZAPOSLILA kod sebe u timu

Tanjug/Ap

Jedanaestogodišnjakinja, koja će povremeno pomagati slavnoj majci na sceni, dobiće i poštenu naknadu za svoj rad. Pink je dodala da želi da njena ćerka zna kako da pregovara o poštenim cenama u poslu.

Umetnica, koja je gostovala u popularnom tok šou "The Today Show", rekla je da na turneju vodi svoje dvoje dece: sina Džejmsona (6) i Vilu (11). Ćerka je zvanično zaposlena kod svoje majke i biće plaćena za svoj rad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

„Villa će raditi na turneji. Morala sam da joj objasnim da se minimalna plata razlikuje od države do države. Rekla sam da može da zaradi 22,50 dolara za dvočasovnu emisiju. Odgovorila je da mogu da joj platim 20 dolara jer bi joj lakše da to izračuna. Odgovorila sam da se tako ne pregovara o plati i da ako pristane na 25 dolara, ni ona neće imati problema sa obračunom“, objasnila je Pink.

Umetnica nije otkrila šta će tačno njena ćerka da radi u sklopu plate, ali će svakako s vremena na vreme pratiti majku na sceni.

"Deca su moj prioritet"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Pink je ranije otkrila zašto želi da vodi svoju decu na turneju. „Da imam dadilje koje odgajaju moju decu i samo želim da budem rok zvezda i da se stalno zabavljam, ne bih bila uspešna i ne bih bila srećna“, rekla je pevačica u maju 2018. „Znam da neće biti lako, ali ovako ćemo imati neverovatne uspomene. Ako moja deca odluče da žele da se vrate kući i imaju normalan život, šta god to značilo, ja ću ostati sa njima jer su mi oni prioritet", dodala je ona.

Prošlog meseca Pink je otkrila da joj je jednom rečeno da će joj deca uništiti karijeru, ali umetnica apsolutno ne žali što je osnovala porodicu. "Mislim da je tada moja karijera zaista počela. Mislim, radila sam mnogo stvari pre nego što sam dobila decu, ali sam zaista počela da razumem sebe, svet i svoje mesto u njemu kada sam postala mama."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading