Trudnoj ženi Eda Širana otktivena ZASTRAŠUJUĆA bolest: "Pisanje pesama je terapija za mene"

Vesti 07.03.2023 13:40 0

Ed Širan je najavio novi album, koji će izaći 5. maja 2023

ed širan

Foto: AP

Nažalost, radosna vest sadržala je i notu gorčine. Kako je muzičar priznao, materijal je nastao zbog traumatskih iskustava koje je doživeo u svom ličnom životu. 

Ed Širan je verovatno jedan od najprepoznatljivijih savremenih britanskih pevača. Dobitnik mnogih nagrada uživa velike simpatije, a takođe uspešno izbegava skandale, čuvajući privatnost. U decembru 2018. oženio se sa Čeri Siborn , koju je upoznao kada su zajedno pohađali jednu od londonskih srednjih škola. O njoj se pričaju mnogi njegovi najveći hitovi, uključujući pesma "Savršena".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Šta znamo o Edovoj ženi? Ina je diplomirani inženjer molekularne biologije, kao i dugogodišnja poluprofesionalna igračica u reprezentaciji hokeja na travi. Romantičnu vezu sa muzičarem započela je tek 2015. godine, dok je radila za jednu od njujorških korporacija (on je tada bio na turneji). I dalje voli sport – paparaci su više puta „uhvatili” Eda kako sa tribina navija za suprugu.

Oni su se 2018. venčali, što je bilo tajno, a 2020. im se rodila prva ćerka, Lira Antarktika Siborn Širan, čije je ime inspirisano zajedničkim putovanjem para. Zajedno su prepoznali Antarktik kao „najneverovatnije mesto na zemlji“. Godine 2022. ponovo su postali roditelji. Nažalost, Čerina druga trudnoća nije bila laka. Traumatska iskustva iz ovog perioda Širan je odlučio da stavi na papir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

"Napisao sam i snimio stotine pesama sa jasnom vizijom ovog rada", napisao je na društvenim mrežama. „Onda, početkom 2022, niz događaja je promenio moj život, moje mentalno zdravlje i na kraju moj pogled na muziku i umetnost. Pisanje pesama je terapija za mene. Pomaže mi da dam smisao mojim osećanjima“.

Šta se tačno dogodilo? Čeri je dijagnostikovan tumor koji zbog trudnoće nije mogao da se operiše.

"Svirao sam niz spiralu straha, depresije i anksioznosti. Osećao sam se kao da se davim, sa glavom ispod površine, gledajući gore, ali nisam mogao da se probijem do vazduha. Ovaj album upravo priča o tome", napisao je on. Iako je objavljeno da je rođeno dete - druga devojčica, roditelji nisu otkrili njeno ime. Takođe nije poznato kako se trenutno oseća njegova supruga i kakva je dalja prognoza.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading