Svako nađe svoju LJUBAV: Danijela Martinović prvi put u javnosti pokazala novog DEČKA, svi komentarišu da mu Grašo nije ni do kolena!

Vesti 08.03.2023 14:30 1

Pogledajte kakvog frajera šeta Danijela Martinović

Svako nađe svoju LJUBAV: Danijela Martinović prvi put u javnosti pokazala novog DEČKA, svi komentarišu da mu Grašo nije ni do kolena!

Printscreen/Instagram/hrt

Ne tako davno su svi žalili Danijelu Martinović jer je njen dugogodišnji partner Petar Grašo oženio Hanu Haljić, a na tako dugo nakon toga i dobio dete. 

Odmah su svi svi pretpostavili da je Danijelu ostavio zbog nje. A kada je do javnosti došla informacija kako je Hana trudna, nije bilo žene koja nije žalila Danijelu.

Ipak, po svemu sudeći, Danijela je nakon celokupne situacije procvetala. 

Sada nam je svima jasno da  nije svaki kraj loš, i da je to definitivno mogućnost za novi početak. Tako je bilo i za Danijelu Martinović koja je prvi put u javnosti izašla sa novim dečkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gloria.hr (@gloria.hr)

 

U pitanju je policajac Josip Pavlović koji je kriminalistički inspektor, rok pevač i gitarista. Par je pozirao za hrvatske medije i sada su svi zaboravili ko to beše Petar Grašo.

"Čini mi se da je inspektor pravi alfa muškarac, a takvih gotovo da više i nema. Stoga, Danijela draga svu sreću ti želim", "Ti si za Grašu svet izmislila. Prirodna, vesela, vrckasta..." - neki su od komentara ispod ove objave.

 

 

Komentari (1)
Loading
gh
08.03.2023 16:09

nije ni ona Grasi do koljena