Bojana iz Srbije osvojila je najvećeg zavodnika Holivuda: Bio je u vezi i sa Džesikom Albom, ali je zaprosio našu prelepu doktorku

Jelena Vukelić Vesti 19.06.2023 17:14 0

Bojana je rođena u Srbiji i u Kanadu je stigla kao stipendista Medicinskog fakulteta u Torontu

Bojana iz Srbije osvojila je najvećeg zavodnika Holivuda: Bio je u vezi i sa Džesikom Albom, ali je zaprosio našu prelepu doktorku

Printscreen/Instagram

Bojana Vederli je supruga glumca Majkla Vederlija i jedna od najvažnijih osoba u njegovom životu. Iako ne voli da se javno eksponira, njena podrška i ljubav prema svom suprugu su bile neizmerne.

Majkl je bio zvezda hit serija "Navy CIS" ili pak "Crnog anđela" i nekada jedan od najboljih frajera Holivuda sa lepim licem i plavim očima, i nije bilo žene koja nije maštala o njemu. A u to vreme bio je u vezi i sa prelepom Džesikom Alobom. 

Ipak, njegovo srce osvojila je naša lepa Bojana. 

 

 

Bojana se rodila u Srbiji, gde je odrasla u skromnoj porodici. Dobila je stipendiju za studije medicine u Kanadi gde je počela da gradi svoju karijeru. Ipak, na koncertu Stinga desio se sudbonosni susret.

- Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam da završim neke poslove. Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Želite li da nam se pridružite? - ispričala je Bojana za "Politiku".

Malo su porazgovarali, ali Bojana je onda rekla sama sebi:

- Moja praktična priroda mi nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer što ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu. 

 

Ipak, sudbina ih je spojila i venčali su se 2003. godine. Imaju dvoje dece i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove. 

Pričalo se i da je Bojana bila snažna podrška kada je Majkl borio sa zavisnošću od droge, što je dovelo do njegovog oporavka. Bojana takođe aktivno učestvuje u humanitarnom radu i podržava brojne dobrotvorne organizacije.

 

Komentari (0)
Loading