Srbi su ludeli za njom: Vatrena Italijanka mami uzdahe i danas, šokiraćete se kako izgleda!

Vesti 20.04.2023 16:00 0

Sabrinu Salerno proslavili su ju hitovi poput "Boys" i "Sexy Girl", a i danas izgleda podjednako izazovno.

Srbi su ludeli za njom: Vatrena Italijanka mami uzdahe i danas, šokiraćete se kako izgleda!

Printscreen/Instagram

Davne 1987. godine, cela planeta pevala je mega-hit "Boys", a lepa italijanska pevačica Sabrina Salerno preko noći je postala zvezda. Nazivali su je italijanskom Samantom Foks. 

 

 

Možemo slobodno reći da se mnogi i dan-danas sećaju njenih bujnih oblina u kupaćem kostimu, a provokativni video obezbedio joj je sigurno mesto među se*s-simbolima tog doba.

 

 

Tokom karijere prodala je preko 20 miliona ploča. Ipak, pored velikog uspeha koji je ostvarila njeno odrastanje nije bilo ni malo lako, a o tome je tek nedavno progovorila.

Rođena je 15. marta 1968. godine, u Đenovi, a sve do pete godine odgajala ju je tetka jer otac nije želeo da je prizna, a njena majka nije bila spremna da ima dete.

- Imala sam vrlo loš odnos s ocem... On je umro 2019., nedugo nakon što je pokušao da uspostavi kontakt sa mnom. Tražio je da mu oprostim, a ja sam upoznala njegovu porodicu... Ponovo smo postali otac i ćerka, ali ta veza trajala je samo tri meseca... Iznenada je preminuo - otkrila je Sabrina nedavno u jednom intervjuu.

Nakon toga, otišla je da živi sa bakom i dekom u San Remo. Obrazovanje je bilo veoma bitno u njihovoj kući, pa je Sabrina pohađala filološku gimnaziju i učila engleski, francuski, španski i ruski jezik, a uporedo je išla na časove plesa. Sve do 17. godine kada su je spazili modni skauti.

Karijeru je započela kao model nakon što je pobedila na jednom italijanskom takmičenju u lepoti 1984. godine, a na svetskoj sceni debitovala je 1986. godine singlom "Sexy Girl". Od tog momenta vrata su se samo otvarala, a ubrzo je dobila i titulu najbolje evropske pevačice na jednom takmičenju godinu kasnije.

 

 

Za Sabrinine koncerte tražila se karta više, a nebrojeno puta je napunila stadione ne samo u Italiji, već i širom sveta. Oprobala se i u glumi i bila deo mnogih italijanskih popularnih serija, a vodila je i muzičke kvizove i live emisije. Zanimljivo je da je i dan-danas aktivna na polju muzike.

 

 

Čak i kada je u pitanju ljubav, iako su mnogi govorili da Sabrina može da ima koga želi, nikada nije bila poznata kao skandal-majstor, naprotiv.

Navodno je u celom svom životu bila samo sa tri momka, a sa poslednjim je u srećnom braku već 27 godina. Italijanskog preduzetnika Enrika Montija upoznala je 1993, a pred oltar su stali 2006. godine. Roditelji su sedamnaestogodišnjeg dečaka Luke Marija, a tokom godina trudili su se da svoju ljubav sačuvaju dalje od očiju javnosti.

 

 

Sabrina se povukla iz javnog života, ali često objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Svakodnevno oduševljava svoje pratioce, a brojni komentarišu da čak i bolje nego kada je bila mlada.

Komentari (0)
Loading