Kako je moguće da ovaj čovek i u šestoj deceniji izgleda kao BOG: Glumac se skinuo i pokazao PREZGODNO telo, žene ostale bez KOMENTARA!

Vesti 27.04.2023 10:35 0

Izgleda da ovaj glumac uopšte ne stari

Kako je moguće da ovaj čovek i u šestoj deceniji izgleda kao BOG: Glumac se skinuo i pokazao PREZGODNO telo, žene ostale bez KOMENTARA!

Shutterstock

Glumac i pevač, Džerad Leto, pokazao je svoje zgodno telo na svom instagram profilu i svojim prezgodnim telom i mladalačkim izgledom je bacio sve obožavateljke u trans.

Ono što svi komentarišu, jesu njegovo godište, i da, niko mu ne bi dao 51. godinu!

On je uz svoje zgodno telo najavio njegov nadolazeći hit koji jedva čeka da nam prezentuje. 

"Ne mogu verovati da smo tako blizu izbacivanju nove muzike" napisao je. 

Džerad Leto važi za izvrsnog glumca, ali mnogi govore da je u prvatnom životu veoma čudan kako kažu ponašanje i pogledi na život su u jednu ruku genijalni, ali dosta i bizarni. 

 

Jednom prilikom kada su poznatog glumca pitali kako bi izgledala njegova večera iz snova, Džared je šokirao izjavom da bi to definitivno bila večera sa đavolom!

Njegov ljubavni život je oduvek bio prava misterija. Poznato je to da je pre mnogo godina bio veren sa Kameron Dijaz. Šuškalo se takođe da je bio u vezi sa Skarlet Džonson, Lindzi Lohan, Paris Hilton i ostalim holivudskim lepoticama. Međutim, decu nikad nije imao i nije se ženio.

Ono što ga izdvaja od većine glumaca jeste njegov upečatljiv stil. Svako njegovo pojavljivanje na crvenom tepihu ostavlja bez daha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading