Lepa glumica ima troje dece i 40 godina, a izgleda SAVRŠENO: Ovo je tajna njene vitkosti!

Vesti 01.05.2023 14:05 0

Popularna turska glumica Berguzar Korel nije na klasičnoj dijeti već vodi način života kojim dominira raznovrsna i izbalansirana ishrana

Lepa glumica ima troje dece i 40 godina, a izgleda SAVRŠENO: Ovo je tajna njene vitkosti!

Profimedia

Turska glumica Berguzar Korel (40), koju je domaća publika upoznala kao Šeherezadu u seriji "1.001 noć", u kojoj je igrala sa današnjim suprugom Halitom Ergenčom.

Iako smo gledali mnogo turskih serija, Berguzar je i danas na našim prostorima jedna od najpopularnijih glumica s Bosfora.

 

 

Mnogi ljubitelji ovih sapunica prate je na Instagramu i čitaju o o novinama u njenom životu, a radovali su se pre dve godine, kada je Berguzar donela na svet treće dete.

Ona s kolegom Halitom Ergenčom ima sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu, a vrlo brzo nakon svake od trudnoća ona bi uspevala da vrati liniju. Njena figura danas je zdrava figura zrele žene, ima obline, a i dalje je vrlo vitka i energična.

 

 

Prema rečima Berguzar Korel nakon treće trudnoće, na prvom mestu može da zahvali činjenici da je fizički aktivna. Ona trenira vredno, i to toliko da ne pravi pauzu čak ni dok je na odmoru!

– Svoju vitkost dugujem redovnom treniranju. Da slučajno ne bih preskočila koji trening, angažovala sam ličnog trenera koji je sa mnom čak i kad sam na letovanju – priznala je Berguzar jednom prilikom.

Ima, naravno, dana kada čak ni ovakvoj zaljubljenici u fitnes nije do vežbanja ili zbog obaveza ne stiže da uradi trening, ali Berguzar i tada ima rešenje kako da ostane aktivna.

 

 

– Onih dana kada baš ne mogu da treniram, obavezno prepešačim najmanje šest kilometara – napomenula je turska glumica.

Što se tiče ishrane, Berguzar posvećuje mnogo pažnje hidrataciji organizma, pa ističe da dnevno popije najmanje 1,5 litar vode. Uz to, u njenoj ishrani zastupljene su samo organske namirnice, i to pažljivo birane i s funkcijom da se ubrza topljenje masnoća.

 

 

 

– Moja ishrana je bogata mahunarkama i namirnicama koje sadrže proteine koji sagorevaju masti. Radi ravnoteže, zastupljeni su i ugljeni hidrati, ali samo kroz kuvani pirinač – ispričala je.

Komentari (0)
Loading