Slavna pevačica raskinula sa 39 godina mlađim dečkom: Žustro je branila svoj izbor, ali je ljubavi došao kraj!

Vesti 03.05.2023 11:20 0

Sam početak meseca doneo je vest o raskidu poznatog para. Slavna pevačica Šer raskinula je sa svojim partnerom Aleksanderom Edvardsom, ne zna se još razlog prekida ako ni ko je inicirao tu odluku.

Slavna pevačica raskinula sa 39 godina mlađim dečkom: Žustro je branila svoj izbor, ali je ljubavi došao kraj!

Profimedia

Izvori bliski bivšem paru rekli su za "TMZ" da je do raskida došlo pre nekoliko nedelja. Ono što je možda usledilo kao još veći šok jeste otkriće da njih dvoje nikada nisu bili vereni, iako je Šer nosila prsten koji je slutio da je verenički. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

Takva nagađanja pokrenula je Šer i na Tviteru objavši fotografiju prstena, a "TMZ" sada piše da je bivši par želeo samo da se našali sa javnošću i da pokrene takve sumnje. 

Šer je čak i izjavila da je verena za 39 godina mlađeg producenta. Bivši par je prvi put viđen u javnosti prošlog decembra u noćnom izlasku u Zapadnom Holivudu. On je čak prošlog meseca rekao da je postao veoma blizak sa njenim sinovima što je moglo da ukaže na to da veza postaje ozbiljnija.

Vezu Šer i Edvardsa pratile su brojne kritike zbog razlike u godinama među njima, a pševačica je tada oštri reagovala.

Aleksander Edvards pridružio grupi bivših partnera Šer u kojoj su Džin Simons, Tom Kruz, Voren Biti, Riči Sambora i Val Kilmer.

Komentari (0)
Loading