Mirka Federer se prepolovila! Godinama su je prozivali zbog viška kilograma, a sada se zategla "kao praćka"

J.V. Vesti 10.11.2023 14:01 0

Mirka Federer, supruga teniske legende Rogera Federera, postala je inspiracija mnogima širom sveta zbog svoje neverovatne transformacije i gubitka viška kilograma

Mirka Federer se prepolovila! Godinama su je prozivali zbog viška kilograma, a sada se zategla "kao praćka"

Profimedia

Kroz godine, Mirku su stalno prozivali zbog viška kilograma, ali ona je dokazala da je snaga volje i posvećenost ključni faktori za postizanje zdrave telesne težine.

Mirka je oduvek bila podrška svom suprugu na terenu, ali iza scene, borila se sa svojim ličnim izazovima. Tokom godina, zbog stresa, nepravilne ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti, Mirka je postepeno dobijala na težini. Nakon toga rodila je četvoro dece,dva para blizanaca, a njena transformacija počela je kada je postala svesna da joj je potrebna promena kako bi poboljšala svoje zdravlje i samopouzdanje.

Mirka i Rodžer su se juče pojavili na trci "Formule 1" u Majamiju i svi su oduševljeno gledali njenu trasnformaciju.

 

 

 

 

Kako je smršala Mirka?

Mirka je odlučila da preuzme kontrolu nad svojim životom i krenula je na put zdravog mršavljenja. Prvo je potražila stručni savet nutricioniste i ličnog trenera kako bi joj pomogli u postizanju svojih ciljeva. Ključni deo njenog plana bila je uravnotežena ishrana koja se sastojala od svežeg voća, povrća, proteina, integralnih žitarica i zdravih masti. Mirka je izbegavala brzu hranu, šećer i prekomernu konzumaciju ugljenih hidrata.

 

U galeriji pogledajte kako je Mirka izgledala pre dijete

 

Pored pravilne ishrane, Mirka je uvela i redovnu fizičku aktivnost u svoju svakodnevnicu. Počela je sa laganim vežbama poput šetanja i joge, a zatim je postepeno prelazila na intenzivnije treninge. Mirka je pronašla vrstu vežbanja koja joj odgovara i koja je donosila zadovoljstvo. Uz podršku svog trenera, postepeno je povećavala intenzitet vežbanja i izgradila snagu i izdržljivost.

Iako je bila motivisana da izgubi višak kilograma, Mirka je takođe shvatila da je bitno negovati i svoje mentalno zdravlje. Radila je na tehnika opuštanja, meditaciji i uspostavljanju ravnoteže između svojih obaveza i vremena za sebe. Ova holistička i sveobuhvatna pristup pomaže joj da održava ravnotežu i uspešno nastavlja svoju transformaciju.

Mirkaova posvećenost i disciplina su se isplatili. Kroz vreme, njeni napori su se ogledali u postepenom gubitku kilograma i toniranju tela. Mirka je zračila samopouzdanjem

Komentari (0)
Loading