Slavna GLUMICA je trudna u 45. godini: Nekada su je zbog ljubavne AFERE svi prozivali, a sada sa ponosom pokazuje stomačić

Vesti 12.05.2023 09:30 0

Proslavljena glumica očekuje dete u 45. godini, a s ponosom je pokazala i trudnički stomak

Slavna GLUMICA je trudna u 45. godini: Nekada su je zbog ljubavne AFERE svi prozivali, a sada sa ponosom pokazuje stomačić

Profimedia

Glumica Kler Dejns proslavila se kao petnaestogodišnjakinja ulogom u seriji 'Moj takozvani život' i romantičnom filmu 'Romeo i Julija' u kojem joj je partner bio Leonardo Di Kaprio.

Dens, čija je najnovija uloga u seriji 'Homeland', izazvala je kontroverze 2003. godine kada je započela vezu sa  glumcem Bilijem Kradapom, sa kojim se zbližila na snimanju filma 'Stage Beautiy. Zbog Kler, Bili je ostavio koleginicu Meri Luiz Parker, koja je tada bila u sedmom mesecu trudnoće, posle osmogodišnje veze.

'Bila je to strašna stvar. Bilo je veoma teško. Nisam znao kako da ne budem deo te situacije. Zaljubila sam se u Bilija i morala sam to da istražim i imala sam 24 godine... Nisam baš znala kakve bi posledice mogle da budu.. Ali dobro je. Preživela sam to', prokomentarisao je svojevremeno Kler Dens celu situaciju.

Kler i Bili bili su u vezi nekoliko godina, a onda ga je napustila zbog glumca Hjua Densija, poznatog po seriji 'Hanibal'. Odmah je pala na njegov šarm i venčali su se 2009. godine i dobili sinove Sajrusa i Kristofera, a sada čekaju i treće dete.


Vest o trudnoći je podelila još u januaru ove godine, a potom je rekla da je ovo i za nju veliko iznenađenje.

Nedavno se glumica pojavila na jednom događaju i pokazala svoj već veliki trudnički stomak u elegantnoj crnoj haljini.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading