Sve je spremno za njegov NASTUP: Luk Blek poslao MOĆNU poruku pred sam početak SPEKTAKLA

Vesti 13.05.2023 19:30 0

Luk Blek će večeras nastupiti u finalu pesme Evrovizije i to pod rednim brojem pet. Njegov nastup svi željno isčekuju

Sve je spremno za njegov NASTUP: Luk Blek poslao MOĆNU poruku pred sam početak SPEKTAKLA

Printscreen RTS

Neposredno pred početak finala Luk se oglasio na društvenoj mreži Instagram i poslao moćnu poruku.

Podelivši i delić atmosfere koja najavljuje spektakl Luk je napisao "Ovo je Evrovizija.U ovoj igri postoje samo pobednici"

Neposredno pred finale Luk Blek je da intervju za magazin NME objasnivši  šta je sve ušlo u njegovu „sajber-pank, hiper-pop” pesmu „Samo Mi Se Spava”. Istakao je kako se nada da će „poslati poziv za buđenje” gledaocima. Takođe je rekao da se oseća nelagodno zbog stanja u celom svetu.

„Imao sam početnu ideju o mantri pre pandemije koja je govorila: 'Samo želim da spavam dugo vremena'“, rekao je Blek za NME iz bekstejdža Evrovizije 2023. „Bio je trenutak u 2019. kada sam razgovarao sa mamom i imao sam veoma intenzivan razgovor i rekao: 'Slušajte, toliki je pritisak i toliko negativne energije' – mogli ste da osetite da nešto dolazi.

„Stvarno sam želeo da se vratim kući jer sam živeo u Londonu nekoliko godina. Samo sam želeo da spavam i igram video igrice. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa svetom. Onda je sve to postalo još intenzivnije kada je udarila pandemija." Blek je potom otišao iz Londona u svoju  Srbiju gde su bila blaža ograničenja, kada se sve promenilo. 

O tome šta je Luk sve promenio kada je reč o nastupu u odnosu na Beoviziju čitajte OVDE.

Komentari (0)
Loading