"Ne mogu nikako da se povežem sa sinom, nemam OSEĆAJ": Izjava sestre Kardašijan je izazvala HOAS kod ljudi, svi joj OVO poručuju!

Vesti 25.05.2023 15:00 0

Svi su joj skenuli pažnju na stvari koje je radila nakon što je dobila sina

"Ne mogu nikako da se povežem sa sinom, nemam OSEĆAJ": Izjava sestre Kardašijan je izazvala HOAS kod ljudi, svi joj OVO poručuju!

Profimedia

Jedna od najpoznatijih sestara današnjice, Kloi Kardašijan, ponovo je izazvala ogromnu negativnu reakciju kod ljudi, nakon jedne intrigantne izjave. 

Naime, nekada ljudima omiljena sestra je rekla da nikako ne može da se poveže sa svojim sinom, jer ga nije rodila. 

Tvrdi da nije bila svesna da će dobiti dete dok nije otišla u bolnicu kada se žena koja je nosila njeno dete porađala. 

- Volela bih da je neko bio iskren u vezi sa surogatstvom i razlikama u trudnoći - rekla je Kloi i istakla da surogatstvo nije loša stvar.

- I dalje je super, samo je drugačije - dodala je na kraju. 

Iako je Kloi bila veoma iskrena, te je rekla da je to jedna od "najuvrnutnijih" stvari koja joj se dogodila, komentari ljudi je nisu štedeli. 

- Možda da si manje partijala i smanjila te kandže da bi zapravo brinula o detetu, onda ne bi imala problem da se sa njim povežeš - 

- Nadam se da ovo neće ubiti u pojam tvog sina kada jednog dana bude sve to čitao - 

- Sin ti se rodio, a ti si sutradan uveče već bila na večeri, sećamo se svi, postoje slike... i dalje furaš nenormalno duge nokte, dok se sa njim samo slikaš i zoveš sebe dobrom majkom - glasili su samo neki od komentara. 

 

Komentari (0)
Loading