Da se nisu razveli, deca bi im ovako izgledala: Klinci Dženifer i Breda kao anđeli, a tek da vidite ćerke Vinone Rajder i Džonija Depa

Jelena Vukelić Vesti 13.10.2023 14:38 0

Evo kako bi izgledala deca poznatih parova koji su raskinuli. Jedni kažu "kakvi lepotani, a drugi "ovo je malo jezivo"

Da se nisu razveli, deca bi im ovako izgledala: Klinci Dženifer i Breda kao anđeli, a tek da vidite ćerke Vinone Rajder i Džonija Depa

Shutterstock

Navikli smo već da se poznati parovi rastavljaju, mire, pa kasnije ponovo rastavljaju. Ipak, nakon svih ovih godina, pojedini parovi su postali miljenici publike i nikada neće zaboraviti kako su izgledali zajedno.

Bilo je loših veza koje su se završavale teškim sukobima i svađama, a bilo je i toksičnih veza koje su jednostavno morale da se završe, ali evo šta bi se desilo da su ostali zajedno i da su imali decu. 

 

Dženifer Aniston i Bred Pit

Od razvoda Dženifer Aniston i Breda Pita prošlo je 18 godina, a njihova ljubavna priča i danas se prepričava po svetskim medijima. Kako prenosi „The Blast“, par je navodno uvek imao dobar odnos i glumica je bila gotovo sigurna da će pored njega doživeti duboku starost. Međutim, rastali su se posle svega pet godina braka, a on je brzo nastavio dalje uz Anđelinu Džoli. Da su imali decu, aplikacija kaže da bi izgledala ovako.

 

 

 

 

 

Vinona Rajder i Džoni Dep

Iako joj je slomio srce, Vinona Rajder nikada nije krila da je Dep jedan od najdražih ljudi u njenom životu. Devedesetih godina prošlog veka je ovaj glumački par bio jedan od najpoznatijih u Holivudu, ali i u svetu. Mediji su pratili svaki njihov korak, a ljubav između njih je bila vidljiva. Pet meseci nakon prvog susreta su se verili, a snimili su i prvi zajednički film „Edvard Makazoruki“. Dep je čak i istetovirao natpis „Winona forever“, koji je kasnije izmenio. Ostali su zajedno do 1998. godine.

 

Ketrin Sjuart i Robert Patison

Holivudski glumci Robert Patinson i Kristen Stjuart bili su u četvorodišnjoj vezi, ali zbog njenih kasnijih romansi sa ženama, mnogi su verovali da je njihova ljubav bila samo marketinški trik. Bilo kako bilo, ovako bi izgledala njihova deca.

 

Lejdi Gaga i Bredli Kuper

Scena u kojoj Bredli Kuper i Ledi Gaga izvode numeru "Shallow" ostaće večno upamćena, a nakon dve godine spekulacija da su bili u vezi, glumac je odlučio da otkije da je uvek bio zaljubljne u njen talenat. U svakom slučaju, deca koju bi imali, bila bi prelepa.

 

 

Komentari (0)
Loading