Damijano David prevario devojku: Bio sa njom šest godina, a uhvaćen u klubu kako se ljubi sa zgodnom manekenkom (VIDEO)

Olja Jelić Vesti 09.06.2023 14:45 0

Baš kad su njegove obožavateljke prihvatile činjenicu da je lepotan u dugoj vezi, on ih je neprijatno iznenadio

Damijano David prevario devojku: Bio sa njom šest godina, a uhvaćen u klubu kako se ljubi sa zgodnom manekenkom (VIDEO)

EPA

Italijanski pevač Damijano David, frontmen grupe Moneskin, koja je pre dve godine pobedila na Evroviziji, osvojio je tada srca ženskog dela publike svojim šarmom.

 

 

Uskoro ih je, međutim, razočarao, potvrdivši da je u vezi s influenserkom Đorđom Soleri, i to još od 2017. godine, a par je dugo bio nerazdvojan.

Zbog toga je pre nekoliko dana sve neprijatno iznenadio snimak na kom se Damijano ljubi s jednom devojkom.

 

 

 

Posle vrlo negativnih reakcija na društvenim mrežama i tvrdi obožavateljki da ih je pevač razočarao, on se oglasio i saopštio da više nije u vezi sa Đorđom.

– Užasno mi je žao što se pojavio ovaj snimak. Nisam hteo da se nosim sa ovom situacijom, to je moja greška – istakao je na Instagramu zgodni Italijan.

On je dodao da su Đorđa Soleri i on raskinuli nekoliko dana ranije i naglasio da nije bilo "nikakvih izdaja", odnosno da je nije prevario, već se poljubac dogodio nakon rastanka od lepe 27-godišnje Italijanke.

– Nadam se da ništa od ovoga neće uticati na Đorđin imidž i da možete da poštujete delikatnost ovog trenutka – kaže Damijano David.

U međuvremenu je otkriveno i ko je devojka s kojom se frontmen Moneskina ljubio – u pitanju je Martina Taljijenti, drugarica Viktorije de Anđelis, basistkinje njegovog benda.

 

 

Ona ima 22 godine, uspešna je manekenka koja ima ugovor s agencijom Alite i vrlo je popularna na društvenim mrežama, gde fotografije svedoče da provodi mnogo vremena sa svim članovima Moneskina.

 

Komentari (0)
Loading