Gal Gadot u provokativnom izdanju: Crna, lateks haljina, pripijena uz telo je pokorila crveni tepih

Olja Jelić Vesti 20.06.2023 18:50 1

Slavna glumica Gal Gadot iznenadila je lateks haljinom i detaljima oko ruku na crvenom tepihu.

Gal Gadot

Profimedia

Slavna glumica pojavila se na jednom događaju u Rio de Žaneiru i učinila da sve na trenutak stane. Gal Gadot je poznata po jednostavnim komadima kojima je uvek uspešno ostavljala pozitivan utisak, ali sada je otišla korak dalje. Odlučila je da se pojavi u crnoj, uskoj lateks haljini zbog koje su mnogi ovo izdanje nazvali "sado-mazo".

Gal je haljinu uparila sa crnim cipelama, kosu je vezala u elegantnu punđu, a crvenim karminom pojačala efekat seksepila i provokacije. Najveću pažnju ukrali su detalji na rukama - narukvice od lateksa koje su glavni krivac mnogobrojnih komentara na mrežama. "Ovo izdanje poručuje - uzmi me, veži i radi šta želiš", "Neobično za Gal Gadot", "Neko se uželeo provokacije", "Kakva žena", "Hodajući seksepil", pišu ljudi na mrežama...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Podsetimo, Gal Gadot je jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, koju je možda najviše proslavila uloga u filmu "Wonder woman". Ona je prekinula svoju karijeru na dve godine kako bi otišla u vojsku, što je obaveza svih žena u Izraelu. Nakon završenog vojnog roka, Gal vratila u manekenske vode, ali je ubrzo uplovila u filmske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Prvu značajniju ulogu imala je u jednom nastavku serijala "Paklene ulice", a potom je usledila najpoznatija uloga koja joj je donela ogromnu slavu i zaradu - u filmu "Wonder woman", a potom u hitu "Batman vs Superman". Gal je inače jedna od retkih glumica koja u teškim scenama nema kaskadere.

Komentari (1)
Loading
Bora
20.06.2023 19:09

Nije latex, PVC je...