Zapalila Instagram nagom fotografijom: Iako ima 58 godina, slavna manekenka rado se slika provokativno, u inat svima koji je nazivaju "previše starom"

Olja Jelić Vesti 20.06.2023 20:13 0

Nekadašnji supermodel Paulina Poriškova u aprilu je proslavila 58. rođendan, ali i dan danas može da se pohvali sjajnim, a pride potpuno prirodnim izgledom. Ona je vrlo glasan zagovornik prirodnog starenja, ali ujedno se zalaže za to da i žene u zrelijim godinama dobiju priliku da iskažu svoj seksepil bez etiketiranja da su previše "stare" za to.

Paulina Poriškova

Printscreen/Instagram

Proslavljena manekenka Paulina Poriškova tako je svojevremeno, dan posle svog 58. rođendana, na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira potpuno naga. Paulina je pokazala svoje telo u punom sjaju, iako je najintimnije zone vešto sakrila - bradavice je prekrila rukama i plišanom igračkom, dok je preko međunožja prebacila posteljinu.

 

 

Ona je na ovoj slici pozirala i bez trunke šminke, sa jasno vidljivim boricama, te sa svojom prirodnom, pomalo raščupanom kosom u kojoj dominiraju sede. Paulina nam pokazuje da starenje nije bauk i da i zrele godine imaju svoju čar, jer su potkovane iskustvom i samopouzdanjem.

Lepa Čehinja često objavljuje ovakve fotografije, a sve u želji da razbije tabue, pokaže stvarnu, realnu stranu života i motiviše svoje vršnjakinje da prihvate i zavole sebe u svim svojim stanjima i izdanjima. Inače, ona je u više navrata istakla kako voli da se obnaži i tako fotografiše, a sve u inat onima koji smatraju da starije žene ne treba da slave i vole svoje telo.

 

 

"Kada sam bila u svojom dvadesetim i tridesetima, što sam manje odeće imala na sebi, to sam bila popularnija. U četrdesetima sam mogla praktično da hodam naokolo gola i ne bih dobila ništa više od najmanje kazne zbog incidenta u javnosti. Ali, u pedesetima me zbog svega vređaju: "Obuci se bako", "Željna si pažnje, jel da?", "Malo si očajna?", "Jadna si"", napisala je atraktivna plavuša, te dodala:

"Zašto je golotinja i biti seksi dobrodošla u ženinoj mladosti, a zabranjena u njenim zrelim godinama? Zbog muškaraca. Ali jedino što je ovde patetično jeste da dopustite drugima da odrede vaše prioritete..." , zaključila je.

Komentari (0)
Loading