Ona je modna ikona domaće scene: Marija Tarlać je godinama jedna od najlepše obučenih žena, a njen stil svi žele da kopiraju

Olja Jelić Vesti 21.06.2023 14:55 0

Marija Tarlać nekad je bila omiljena voditeljka, a danas se bavi skroz drugačijim poslom

Marija Tarlać

Printscreen/Instagram

Marija Maćić, danas Marija Tarlać, bila je jedna od najčuvenijih manekenki devedesetih i vodila je popularnu emisiju "City Club" rame uz rame sa Boškom Jakovljevićem, Radom Radenović, Ivanom Baltić, Biljom Obradović i drugima.

 

 

Bila je jedna od naših najpoznatijih manekenki, a lep izgled i modni ukus je zadržala i danas. 

Dugo ima status jedne od najlepše obučenih žena u Srbiji, a njen Instagram je prava poslastica za ljubitelje mode. Tamo se mogu naći odevne kombinacije od elegantnih do kežual, svakodnevnih stajlinga. 

 

 

Marija je ljubitelj jednostavnih komada odeće. Njene kombinacije su svedene i uglavnom jednobojne.

 

 

Ponekad voli da ponese šarene haljine ili odela sa tufnama, naročito kada se radi o vrelim letnjim danima. 

 

 

Danas bavi kreiranjem, a njeni komadi su vrlo traženi. Mnoge poznate ličnosti obožavaju njen dizajnerski rad. Imala je uspešne revije u Beogradu, pa joj se sa razlogom pripisuje status domaće modne ikone. 

 

 

Udata je za bivšeg košarkaša Dragana Tarlaća, sa kojim ima sina Vuka, koji se, poput tate, bavi košarkom. Bivša manekenka i dizajnerka Marija Tarlać i u to vreme košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Dragan Tarlać venčali su se 2003. u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji.

 

 

 

Komentari (0)
Loading