Ko je muž Marijane Mićić: Sin je čuvenog pevača, a upoznali su se na najoriginalniji način

Jelena Vukelić Vesti 23.06.2023 17:28 0

Marijana Mićić čeka drugo dete sa suprugom Milošem.

marijana sa suprugom

Printscreen/Instagram

Glumica i voditeljka Marijana Mićić prošle godine je na svet donela ćerku Anu, a sada su sve obradovali srećnim vestima. Naime, Marijana je ponovo u drugom stanju, u šestom je mesecu trudnoće i nosi devojčicu.

Inače, njen suprug Miloš je retko u javnosti, te mnogi ni ne znaju kako izgleda ni o kome se radi. Naime, on je producent, a upoznali su se na zajedničkom projektu.

 

 

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila - ispričala je Marijana jednom prilikom i otkrila da ju je suprug promenio.

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano - pričala je Mićićeva ranije.

 

 

Inače, Mlioš je sin Srđana Marjanovića, našeg poznatog kantautora i gitaristu i velika jugoslovenska rokenrol zvezda. Svirao je u grupama Svitci i Usamljeni. Imaju ćerkicu Anu, a druga devojčica stiže za par meseci.

Komentari (0)
Loading