Romantična haljina koju svaka žena treba da ima u svom ormaru: Nina Badrić ih perfektno bira i to u skladu sa svojom građom

Olja Jelić Vesti 29.06.2023 10:14 0

Savršeno za letnje vrućine

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Popularna regionalna zvezda Nina Badrić nedavno je održala koncert sa svojim kolegom Petrom Grašom i čini se da je uspela da ostvari svoj dugo sanjani san. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nakon što je sve prošlo u savršenom redu, Nina je odlučila da svojim pratiocima podeli jednu fotografiju koja je sve ostavila bez reči.

Nina je bilstala u prelepoj letnjoj beloj haljini u boho stilu, koja je ukrašena vezom po rubovima koji su joj dali prelep izgled idealan kako za popodnevnu šetnju, tako i za izlazak u grad ili neki luksuzni restoran.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Uz nju savršeno su se uklopile sandale rimljanke u zlatnoj boji, koje su celoj kombinaciji dale dozu elegancije i prefinjenost. Sa gornjim delom od kože i gumenim đonom, ove sandale su svakoj ženi najbolji modni saveznik.

Veoma udobne, ove sandale se lako kombinuju uz gotovo sve odevne komade, a žene ih obožavaju jer su udobne i u njima se osećaju kao da nemaju ništa na nogama.

Nosite ih sa svojim omiljenim farmerkama za moderan i ležeran izgled ili uz haljinu za spoj eleganicije i prefinjenosti, baš kao što to čini Nina Badrić.

Komentari (0)
Loading