Razvodi se Kevin Kostner, a žena je baš rešila da ga "oguli": Zahteva basnoslovnu cifru kao alimentaciju za plastične operacije

Vesti 30.06.2023 16:28 0

Kevin Kostner podneo je dokumente na sudu kojima traži da njegova supruga Kristin Baumgartner napusti njegov dom u skladu s predbračnim ugovorom

kevin kostner

Profimedia

 

Kevin Kostner (68) tvrdi da njegova supruga Kristin Baumgartner (49), koja je 19 godina mlađa od njega, zahteva 248.000 dolara mesečno kao alimentaciju kako bi finansirala svoje plastične operacije. Par je nedavno objavio da se razvode.

Prema novim sudskim dokumentima koje je objavio TMZ, Kostner tvrdi da taj iznos od 248.000 dolara uključuje preko 100.000 dolara za kozmetičke operacije Baumgartner, kao i hiljade dolara za kupovinu odeće u buticima i druge troškove koji nemaju veze sa njihovom decom.

Kostnerov računovođa tvrdi da se radi o jednokratnim troškovima koji nemaju veze sa izdržavanjem dece. U dokumentima se navodi da je Kostner plaćao sve troškove za decu i da će to nastaviti da radi, pri čemu smatra da je iznos od 51.940 dolara mesečno razuman. Baumgartner, s druge strane, tvrdi da im 248.000 dolara jedva pokriva troškove.

Podsetimo, Baumgartner je kao razlog za traženje alimentacije od 248.000 dolara mesečno navela da joj je taj novac potreban kako bi ona i njihovo troje tinejdžera mogli da žive na način na koji su navikli.

Naglasila je da će im taj iznos biti "jedva dovoljan" i otkrila koliko su do sada potrošili. "Obilazili smo svet privatnim avionima i boravili u luksuznim hotelima i vilama", izjavila je, otkrivajući da su potrošili skoro 26.000 dolara na brodove, 22.000 dolara na usluge spa centra i 542.000 dolara na baštovane.

Kevin Kostner je podneo sudu dokumenta kojima zahteva da njegova supruga Kristin Baumgartner napusti njihov dom u skladu sa predbračnim ugovorom.

Komentari (0)
Loading