Totalni obrt u brakorazvodnoj parnici Kevina Kostnera: Desilo se nešto što niko nije ni sanjao, za sve je "kriva" ova "kraljica razovda"

Jelena Vukelić Vesti 20.09.2023 12:12 0

Njihov razvod iznenada se završio nagodbom, a trajalo je mnogo kraće nego što se mislilo.

Kevin Kostner

Shutterstock

Kristin Baumgartner i Kevin Kostner postigli su dogovor o finansijama i drugim pitanjima koja često izazivaju sporove među bogatim i poznatim parovima tokom dugotrajnih razvodnih parnica. Proces je trajao četiri meseca i trebalo je da se završi u decembru kada bi sud u Santa Barbari doneo konačnu odluku, ali to više nije potrebno.

DailyMail izveštava da je prijateljica bivše gospođe Kostner, koja je ostala anonimna, izjavila da je Kristin "zapravo morala da prihvati nagodbu jer je Kevin imao svu kontrolu. Ako bi se nastavila boriti, rizikovala bi gubitak svega."

Prijateljica je dodala: "Rekla je: 'To je to.' i da joj neće nedostajati sudski procesi i besane noći. Ovo je takođe pobeda za decu, jer nijedno dete ne treba prolaziti kroz takve stvari, a kamoli u javnosti."

Kevin Kostner (68) i Christine Baumgartner (49) bili su u braku skoro 20 godina, a njihov pravni rat je neočekivano završen nakon što je Baumgartner dobila prvi račun od advokata u iznosu od šokantnih 400.000 dolara. TMZ, koji je prvi objavio vesti o ovom "iznenađujućem raspletu," tvrdi da bi, da je odbila nagodbu, morala isplatiti svom bivšem suprugu više od milion dolara, kao i da plati sve troškove njegovih advokata.

U zajedničkom saopštenju za medije, par je napisao: "Kevin i Khristina Kostner postigli su prijateljski dogovor za rešavanje svih pitanja u vezi njihovog razvoda."

Američki mediji takođe izveštavaju da je, iako su imali predbračni ugovor, Kristina dobila više nego što joj je ugovor garantovao. Detalji još nisu poznati.

Kevin Costner je očigledno imao jaku pravnu podršku, a njegov pravni tim je predvodila Laura Wasser, poznata kao "kraljica razvoda" u Hollywoodu. Wasser je imala mnoge poznate klijente, uključujući Anđelinu Džoli, Rajana rejnoldsa, Kristinu Agileru... Takođe je zastupala Kim Kardašijan tokom njenog razvoda od Kanjea Vesta. 

Komentari (0)
Loading