Crna haljina Nine Badrić je pun pogodak: Zanimljiv dekolte i rukavi sačinjeni od detalja nalik perima oduševili ljubitelje mode

Olja Jelić Vesti 02.07.2023 16:45 0

Pevačica je imala nastup u Hrvatskoj i pohvalila se na Instagram profilu modnim odabirom. Crna haljina Nine Badrić je oduševila mnoge zbog neobičnog providnog dekoltea.

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Naime na nedavnom događaju, Nina Badrić se odlučila za dugu crnu haljinu sa prorezom do kolena i veoma zanimljivim dekolteom. Naime, rukavi su sačinjeni od zanimljivih detalja nalik peru gde je svaki oblik opšiven srebrnim materijalom. Ovi detalji se sa rukava nastavljaju u nizu do struka. Dekolte nije u potpunosti otvoren, ovi detalji su povezani sa providnim materijalom. Zahvaljujuići ovakvom dizajnu haljine, pevačica je istakla kukove i oblik njene figure koji je vremenom sve oblikovaniji. Nina je upotpunila izgled crnim sandalama i crnom tašnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Glumica je podelila i post Maje Šuput na kojoj se vidi da se Nina Badrić zabavlja, ali i da i dalje izgleda savršeno u ovoj neobičnoj haljini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ovakve elegantne haljine nisu retkost kada je modni stil Nine Badrić u pitanju. Pevačica rado oblači duge haljine i uglavnom nosi crnu boju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina je poznata po tome da ima istančen modni ukus, svaki njen autfit je inspiracija za sebe. Sa radošću očekujemo sledeću modnu poslasticu koju će prirediti.

 

Komentari (0)
Loading