Njen sin Novaka Đokovića zove "tata": Poznata američka influenserka otkrila da zbog opsesije supruga teniserom, dete ne zna ko mu je otac

Vesti 12.07.2023 12:56 0

Poznata influenserka Lucija Fink nedavno je otkrila da je njen suprug izuzetno opčinjen teniskom legendom Novakom Đokovićem

novak

Printscreen/TikTok

Kako bi ovekovečila zabavnu situaciju, Lucija je odlučila da snimi svog preslatkog sina u trenucima kada on ne misli da je Novak Đoković, njegov tata, a tako ga i zove.

Video snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući smeh i simpatije među korisnicima interneta. U njemu možemo videti kako dečak, ne sluteći da je u pitanju Novak Đoković, s oduševljenjem doziva "tata" i prilazi televizoru na kojem se prenosi teniska utakmica.

Lucija je podelila ovo slatko iskustvo sa svojim pratiocima na TikToku. Oduševljenje korisnika društvenih mreža bilo je očigledno, dok su mnogi izrazili simpatije prema porodici Fink i njihovom lepom trenutku koji su podelili sa svetom.

 

 

Ovaj snimak je samo još jedan primer kako sportisti poput Novaka Đokovića postaju uzori zmnogim ljudima širom sveta, čak i najmlađim generacijama koje oduševljeno prate njegove podvige na terenu.

Nastavićemo pratiti porodicu Fink i njihove zanimljive trenutke koje deli sa svojim pratiocima. Sigurni smo da će njihova ljubav prema sportu i podrška Novaku Đokoviću ostati snažna i dalje, pružajući nezaboravne trenutke ispunjene osmehom i ljubavlju.

Komentari (0)
Loading