Ona izgleda kao da nije sa ove planete: Brazilska lepotica Izabel Gular svoje savršeno telo duguje spartanskim treninzima

Olja Jelić Vesti 12.07.2023 20:55 0

Žena izgleda kao da nije sa ove planete, kažu milioni

Izabel Gular

Shutterstock

Manekenka Izabel Gular sa pravom nosi titulu brazilske bombe! Poznata je po najdužim nogama, a mnogi zaboravljaju da ona ima 38 godina. Dok se svi pitaju kako je to moguće, Izabel ne krije da trenira kao spartanski vojnik. Treneru traži najteže treninge, uz rečenicu: "Spremaj me kao da idem na Olimpijske igre". Ako pogledate njen Instagram profil, videćete koliko Izabel truda ulaže da bi imala savršeno oblikovano telo.

 

 

"Tako je zabavno vežbati sa prijateljima ili braćom. To je tako inspirativno i pokreće te. Život je deljenje! Zato sam napravila svoj Instagram nalog i hashtag #BodyByIza. Želela sam mesto gde mogu da podelim svoju rutinu vežbanja i, što je najvažnije, želim da vidim i naučim kako i drugi to rade. Osećam zadovoljstvo znajući da mogu da motivišem i inspirišem druge i da dobijem isto zauzvrat", izjavila je manekenka svojevremeno.

"Zdravlje je jedno od najvećih blaga koje imamo u životu i oduvek mi je bilo prioritet", rekla je Gular, a evo kako izgleda njena rutina vežbanja.

Preskače vijaču

Neki kažu da je skakanje dobro za razbijanje masnih ćelija, drugi kažu da je čak dobro i za vaš mozak. Preskakanje konopca ima mnogo drugih prednosti, ali je nesumnjivo odlično za sagorevanje kalorija.

Kikboks

 

 

Omiljena vežba među manekenkama, kik boks podseća Izabel da „bez bola, nema dobitka“.

Osnovne vežbe

Kada nije u prilici da trenira, ne pronalazi izgovore već uzima stvar u svoje ruke.

 

 

"Često ću odraditi brzi trening u svojoj hotelskoj sobi koji se sastoji od vežbi za noge, gluteuse, trbušne mišiće i ruke sa sopstvenom telesnom težinom. Takođe, uvek imam konopac za preskakanje, medicinsku loptu koju mogu da naduvam i traku u mom koferu. Odličan je pribor za putovanja. Ako nemate teretanu na svom odredištu, nema problema", rekla je Izabel.

Vežbe inspirisane pilatesom

 

 

U slučaju da nije bilo jasno da Izabel ima super-dugo i vitko telo, trebalo bi da je vidite sa ispruženim udovima.

Joga

 

 

 

Jedna od njenih omiljenih aktivnosti koje radi na otvorenom je defintivno joga, pogotovo zbog toga što joj nije potrebno skoro ništa od opreme.

Trčanje

Izabel gleda da što više vremena provodi na otvorenom, a trčanje je najbolja aktivnost koja joj to omogućava.

"Iz detinjstva me vežu najlepše uspomene, a provođenje vremena u prirodnom okruženju me je učinilo svesnijim koliko je važno voditi zdrav način života".

Komentari (0)
Loading