Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Glumica Jelisaveta Orašanin podelila sliku dece i najavila velike životne promene

Olja Jelić Vesti 13.07.2023 12:24 0

Jelisavetu Orašanin i Miloša Teodosića očekuje važna promena u životu - glumica objavila najslađe slike ćerke Petre i sina Bogdana.

Jelisaveta Orašanin

Printscreen/Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić sele se iz Bolonje u kojoj su, sudeći prema objavama fotografija proveli divne trenutke. Košarkaš je potpisao ugovor za Crvenu zvezdu, a glumica je odlučila da se nežnim fotografijama sa decom oprosti od ovog grada i podelio uspomene.

"Bolonja, hvala ti mnogo na svim lepim trenucima i izuzetnim ljudima koje sam upoznala tokom ovih godina", navela je glumica u opisu objave.

 

 

Porodicu Teodosić sada očekuje velika životna promena. U galeriji su preslatke fotografije Petre koja drži brata Bogdana, devojčice koja jeradosno trčala da isprati svaku tatinu utakmicu, glumice kako čita sa sinom, kao i prvih trenutaka kada je mama Jelisaveta šetala bebu u kolicima.

Glumica sada maksimalno uživa u odgajanju dece i u porodičnom životu, a u jendom intervjuu je ispričala sa kakvim se sve izazovima suočavala na putu do potomstva i ohrabrila mnoge mame koje prolaze kroz slično:

"Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - ispričala je glumica gostujući u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

 

 

"Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra" - rekla je Jelisaveta.

 

 

 

Komentari (0)
Loading