Njihova ljubav je i posle 40 godina jaka kao prvog dana: Goldi Houn i Kurt Rasel su jedan od najskladnijih holivudskih parova

Olja Jelić Vesti 15.07.2023 18:45 0

Goldi Houn i Kurt Rasel uživali su nedavno na odmoru u Grčkoj, koja je jedna od njihovih omiljenih evropskih destinacija na koju se rado vraćaju.

Goldi Houn. Kurt Rasel

Shutterstock

Goldi Houn i Kurt Rasel su zajedno od 1983. godine, a spojio ih je posao, no ljubav im se nije dogodila na prvi pogled. Upoznali su se na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni porodični bend" 1967. godine. Ona je tada imala 21, a on tek 16 godina i nisu odmah "kliknuli".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 

"Smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za sebe", priznala je Goldi jednom prilikom.

No kada su se ponovo sreli na setu romantične drame "Swing Shift", 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do današnjih dana. Iako su jedan od najdugovečnijih holivudskih parova, pred oltar još nisu stali, a to i ne nameravaju.

"Sviđa mi se da budem Kurtova devojka, i obrnuto. Srećni smo", izjavila je Goldi u jednom intervjuu.

Oboje iza sebe imaju propale brakove u kojima su dobili decu. Kurt se 1979. godine oženio glumicom Sajzon Habli, s kojom je u braku bio četiri godine, a zajedno su dobili sina Bostona. Goldi je od 1976. do 1982. godine bila udata za muzičara Bila Hadsona, s kojim je dobila sina Olivera i ćerku Kejt. Njih je Kurt, nakon što ih se njihov otac odrekao, prihvatio i odgajao kao svoje.

Posle 40 godina oni su i dalje zaljubljeni kao prvog dana, a sada uživaju u Grčkoj kojoj se uvek rado vraćaju.

Komentari (0)
Loading