Kakva je ovo kazna za oči! Cipele Džej Lo su jezive, nemojte da ih nosite ni u najluđim snovima, a ona ih obula za godišnjicu braka

Marina Đurđević Vesti 17.07.2023 11:59 0

Pozanata pevačica Dženifer Lopez i Ben Aflek proslavili su juče godinu dana od venčanja u Las Vegasu. Slavlje su obavili u prestižnom hotelu na Beverli Hilsu.

Džej Lo

Profimedia

Pozanata pevačica Dženifer Lopez i Ben Aflek proslavili su juče godinu dana od venčanja u Las Vegasu. Slavlje su obavili u prestižnom hotelu na Beverli Hilsu. Sa njima su bili njena deca iz braka sa Markom Entonijem, blizanci Ema i Maks, kao i glumčev sin Semjuel, kog je Aflek dobio sa bivšom suprugom Dženifer Garner. Posle kraćih kriza u braku sve je krenulo dobrim smerom, sve samo ne i način odevanja slavne pevačice.

Njihova prva godina braka bila je više nego turbulenta, a na drugu šansu za ljubav čekali su 20 godina koliko je prošlo otkako su raskinuli i odustali od venčanja.

 

 

Afek je na proslavi godišnjice braka bio u sportsko-elegantnom izdanju dok Džej Lo želi da dočara retro modu i da pokaže da je nosi na kul način. Šarena letnja haljina je najmanji problem, sandale sa platformom i vrtoglavom štiklom podsećaju na trend iz devedesetih koji izgleda prilično nezgrapno u kombinaciji sa ovom odećom. Modni kiks nije popravila ni Šanel torba na kojoj je brend čak i neprijatno istaknut. Namera Dženifer Lopez nam je jasna- retro šik kojim bi da se razlike od ostalih (slično pokušava i Bijonse), ali je rezultat izostao.

Baš izgleda jeftino i ruku na srce, Džej Lo nas je baš razočarala i potvrdila da je i dalje daleko od statusa modne ikone, a verujemo da i tu titulu priželjkuje.

Komentari (0)
Loading