Uskoro puni 60 godina, a izgleda duplo mlađe: Evo kako se hrani Bred Pit, na njegovom jelovniku ova namirnica je obavezna

Marina Đurđević Vesti 17.07.2023 13:20 0

Njegov izgled pokrenuo je lavinu komentara, dok su se mnogi zainteresovali za njegov način ishrane. Osim što se trudi da se zdravo hrani, glumac dosta vremena provodi trenirajući

Bred Pit

Profimedia

Čuveni glumac i najveći zavodnik Holivuda, Bred Pit privukao je veliku pažnju na tribinama, među navijačima na finalu Vimbldona, gde je Karlos Alkaraz porazio Novaka Đokovića i odneo gren slem titulu.

Mnogi su primetili da je glumac u poslednje vreme mnogo radio na svom izgledu, budući da izgleda kao da ima 30 godina. U plavoj košulji, razbarušene kose, s naočarima za sunce, Bred je izgledao kao na početku karijere iako "broji sitno" do 60. godine.

 

Prema britanskom medicinskom direktoru Njujorške dermatološke grupe, doktoru Kostasu Papageorgiou, Bred Pit zaista vodi računa o svom fizičkom izgledu.

"Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovoj način čuva elastičnost kože", rekao je dr. Kostas jednom prilikom i istakao da Bred sigurno nije radio vidljive operacije i botoks. "Iako bi Bred mogao da uradi operaciju blefaroplastike pomoću koje bi "sredio" gornje kapke, on je dovoljno pametan da to izbegne i zadrži prirodan izgled", naglasio je dr Kostas i dodao da veliku ulogu u njegovom izledu verovatno igraju i geni.

Njegov izgled pokrenuo je lavinu komentara, dok su se mnogi zainteresovali za njegov način ishrane. Osim što se trudi da se zdravo hrani, glumac dosta vremena provodi trenirajući. Jednom prilikom otkrio je da po potrebi drži i određe dijete, odnosno da ima poseban režim ishrane kojeg se strogo pridržava.

Doručak: Jaja (šest belanaca, sedam žumanaca) i 75 grama ovsene kaše sa suvim grožđem

Užina: Tunjevina iz konzerve i pšenični hleb

Ručak: Dva parčeta pilećih grudi, 75-100 grama smeđeg piriniča ili paste, i zeleno povrće

Pre treninga: Proteinski šejk i banana, ili proteinska čokoladica

Posle treninga: Proteinski šejk i banana

Večernja užina: Proteinski šejk ili niskokalorični sir

Večera: Riba ili grilovana piletina , smeđi pirinač ili pasta, povrće i salata

Pitova dijeta se sastoji od 2.000 kalorija na dan što mu daje dovoljno energije da izdrži svaki trening i dovoljno proteina da napravi mišić.

 

Komentari (0)
Loading