Kakvo telo! E ovako izgleda razvedena žena koja slavi slobodu, Sofija se skinula u kupaći i doslovno gori

Jelena Vukelić Vesti 19.07.2023 11:56 0

Sofija Vergara, kolumbijska glumica, izgleda da ne pati mnogo zbog razvoda od Džoa Manganijela. Džo je ranije izjavio da, kao bivši alkoholičar, neće moći održati vezu sa nekim ko nije stalno trezan. Međutim, čini se da Sofija, koja uživa u druženju i provodu, nije uspela da ispuni Džoove želje.

Sofija Vergara

Shutterstock

Nakon objave vesti o njihovom razvodu, Sofija Vergara je brzo postavila nekoliko fotografija na Instagramu, na kojima pozira u kupaćem kostimu. Ova klasična letnja fotografija, na kojoj nosi plavi jednodelni kupaći kostim, privukla je skoro dva miliona reakcija.

Uz fotografiju, napisala je: "Poslednji dani odmora! Ravelo, volim te čak i kada je ovde previše vruće." Izgleda da je Sofija izabrala Italiju kao destinaciju za odmor.

 

U komentarima ispod objave, mnogi su je hvalili, govoreći: "Ti si definicija savršenstva", "Uživaj u slobodi nakon razvoda", "Ako ti je potrebno neko za razgovor ili rame za plakanje, tu sam."

Čak se i njena koleginica iz serije "Modern Family", Džuli Boven, javila u sekciji komentara. Napisala je: "Ovako izgleda slobodna žena koja gori."

Sofija i Džo dugo nisu viđeni zajedno u javnosti, jer se glumica pojavljivala na proslavama i događajima bez njega. U izjavi za medije su rekli: "Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života."

Sofija i Džo su se upoznali 2014. godine i venčali su se 2015. u Palm Biču. Na ceremoniji je bilo prisutno 350 gostiju, među kojima su bili Sofijine kolege iz serije "Modern Family", kao i Riz Viterspun i Arnold Švarceneger.

Komentari (0)
Loading