Izgled Tanje Bošković je nešto o čemu se oduvek naširoko pričalo: Fotka iz mladosti je zapalila društvene mreže

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 13:13 0

Poznata pozorišna, televizijska i filmska glumica više od četiri decenije publiku širom regiona osvaja svojim brilijantnim ulogama, međutim izgled Tanje Bošković nešto je o čemu se naširoko pričalo

Tanja Bošković

Blic

Uvek nasmejana i vedra, svojom pojavom pleni gde god se pojavi, te ne čudi što Tanja Bošković važi za jednu od najlepših žena naše glumačke scene iako je nedavno napunila 70 godina.

Glumičina fotografija iz mladih dana koja se na društvenim mrežama pojavila, tu je da nas podseti i prikaže svu lepotu koja ju je krasila još dok je bila devojka, a koja do današnjeg dana ne prolazi.

 

 

- "Tako izgleda jedna prirodna lepotica", "Bez daha je gledam", "Ovo je nestvarna lepota", "Ovo se teško vidi danas...", "Svaka čast Tanja", "Bila i ostala savršena" - samo su neki od komentara ispod fotografije ove zanosne lepotice.

I nakon četiri decenije ona se može pohvaliti gracioznošću, stavom i držanjem, a mnogi su oduševljeni prirodnošću koju neguje, te komentarišu kako nekoliko bora na njenom licu ne mogu pokvariti utisak. 

Komentari (0)
Loading