Šenon Doerti konačno nasmejana: Posle teške operacije glumica uslikana na večeri sa prijateljima

Olja Jelić Vesti 20.07.2023 13:20 0

Slike Šenon Doerti kako izlazi s večere sa prijateljima obradovala je sve koji strepe za glumicu posle operacije metastaza karcinoma na mozgu.

Šenon Doerti

Profimedia

Nastaviću da se borim za život", ponavlja uporno Šenon Doerti i njena borba daje rezultate. Punih osam godina glumica bije bitku s karcinomom, a prošlog meseca je objavila da su se pojavile i metastaze na mozgu.

Zvezda nekadašnje TV serije "Beverli Hils" snimljena je sada kako izlazi s prijateljima na večeru, a njeni obožavaoci su oduševljeni što je ponovo na nogama.

U crvenoj bluzi i drap kardiganu, Šenon je delovala mršavo, ali i dobro raspoloženo. Nekoliko nedelja ranije izvela je i majku na večeru, pokazavši da su njeni najveći strahovi, bar trenutno, utihnuli.

Šenon je s vremena na vreme objavljivala na Instagramu snimke uz koje redovno doda i naznaku "rak može i ovako da izgleda". Tako je bilo i posle operacije na mozgu, ali i tokom pripreme za zračenje.

Prvi put je dobila karcinom dojke 2015. godine i lečila se sve do 2017. godine. Bolest joj se vratila tri godine kasnije. Otkriveno je da je metastazirao i potvrđen je 4. stadijum. Tada je počela sa hormonalnom terapijom, a uzima i druge lekove koji bi trebalo da stabilizuju njeno stanje.

Prema poslednjoj dijagnozi, procenjuje se da bi Šenon mogla da živi još 10 do 15 godina. "Ja planiram da budem najstariji pacijent oboleo od karcinoma četvrtog stepena", kaže popularna glumica koja deli svoje iskustvo sa obožavaocima.

Šenon Doerti

Printscreen/Youtube

 

Kako je izjavila, ne pravi spisak "poslednjih želja". "Prva je želja da živim", objasnila je. "Tek treba da sednem da napišem oproštajna pisma. Ali kad god pomislim da to treba da uradim, osećam da se kraj bliži. A ja to još ne želim, neću da se oprostim", otkrila je Šenon.

 

Komentari (0)
Loading