Najpoznatija Čačanka stala na "ludi kamen": Lepa Antonina, muza Viktorije Bekam, na venčanje došla u japankama

Olja Jelić Vesti 20.07.2023 15:35 0

Manekenka rodom iz Čačka krasi naslovne strane svetskih magazina rame uz rame za Naomi Kembel.

Antonina Petković

Printscreen/Instagram

Poznata manekenka Antonina Petković odlučila je da pre mesec dana svom izabraniku izgovori sudbonosno "DA", a tek nedavno je sa javnošću podelila ovu prelepu vest. 

 

 

Antonina, koja je poreklom iz Čačka, izgradila je zavidnu svetsku karijeru, a uprkos činjenici da na pistama nosi haljine luksuznih modnih brendova, za svoj najvažniji dan nije želala nikakve svetske tričarije.

Želela je jednostavnost, pa je za svoj najvažniji dan odabrala je neobičnu venčanicu sa prorezima, a najveće iznenađenje ipak je bio izbor obuće.

Ona je odlučila da joj ovog dana bude sve potaman, pa čak ni štikle nisu došle u obzir. Domaći mediji bruje o obući koja se u velikom stilu vratila na modnu scenu, a koja je bila i njen izbor za ovaj važan dan.

 

 

Reč je japankama, koje je i Antonina ponela uz venčanicu. Njen izvor bile su japanke sa širokim kaiševima i debljim đonom,  koje su joj bile udobne i činile su da izgleda u njima srećno i opušteno.

- Udala sam se prošlog meseca i ovakvo je bilo raspoloženje! Bilo je prelepo, emotivno, ludo, zabavno! Zauvek smo zahvalni na našim porodicama i prijateljima zbog kojih se svakog dana osećamo tako posebno! Srce mi je puno! - napisala je manekenka na Instagramu.

Prelepa Čačanka osvojila je srca velika imena u svetu mode. Otkad je zablistala na svetskoj modnoj sceni, ova Srpkinja je lepotom, harizmom ali i finim manirima osvojila srca mnogih domaćih, ali svetskih modnih kreatora. Njeno ima godinama je dobro poznato u svetskim modnim krugovima.

Bila je muza mnogih velikih modnih imena - Vivijen Vestvud, Karla Lagerfelda, Toma Forda i Viktorije Bekam, čije je kreacije nosila na bitnim Nedeljama mode.

Komentari (0)
Loading