Zvali su ga naslednikom Breda Pita: On se povukao sa filmskog platna, a danas Džoš Hartnet izgleda lepše nego ikad

Olja Jelić Vesti 21.07.2023 22:00 0

Glumac Džoš Hartnet proslavio se ulogom u filmu "Perl Harbor", a zbog talenta i šarma javnost je verovala da će on biti naslednik holivudskog glumca Breda Pita.

Džoš Hartnet

Profimedia

Nakon nekoliko uspešnih uloga u filmovima kao što su: "40 Days and 40 Nights", "Hollywood Detectives" , "Black Hawk Down" i mnogi drugi, Džoš Hartnet je odlučio da odbije sjaj i glamur Holivuda koji mu je u tom trenutku bio ponuđen.

 

 

"Imam osećaj da sam se malo udaljio od Holivuda jer nisam bio spreman za svu tu pažnju. Nisam želeo da pazim na svaku reč i hteo sam prirodno da rastem i razvijam se, tako da sam odlučio da u tom trenutku život filmske zvezde nije za mene", rekao je Džoš svojevremeno, te dodao:

"Za moje psihičko zdravlje i moju karijeru najbolja moguća stvar bila je da se držim podalje od Holivuda", istakao je Hartnet u jednom intervjuu.

 

 

Tokom mladalačkih godina, Hartner je odbio dosta velikih uloga, a svoje vreme je posvetio pisanju scenarija.

U međuvremenu se oženio u tajnosti i to 2021. godine engleskom glumicom Tamzin Egerton. Par se upoznao na setu filma "Ljubavnici" 2011. godine, a sada imaju troje dece. Imena dece nisu još otkrivena, jer par svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Džoš Hartnet danas slavi 45. rođendan, a veliki povratak na filmska platna označio je ulogom u filmu "Openhajmer", čijoj premijeri u Londonu je nedavno i prisustvovao.

Komentari (0)
Loading