Posle ovog snimka jasno je ko je glavni: Evo kako jednom rečju Kejt "rešava" Vilijama

Jelena Vukelić Vesti 24.07.2023 15:43 0

U novoj knjizi autora Valentina Loua, "Courtiers:Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor," iznose se zanimljive tvrdnje o lepoj Britanki, koja je navodno daleko čvršća i odlučnija nego što javnost misli

Kejt Midlton

Shutterstock

.Prema izvoru čiji su navodi objavljeni u knjizi, ona ne dobija dovoljno priznanja za svoje sposobnosti jer suptilno vlada situacijom. Njen stav je usmeren ka dugoročnim ciljevima, a mantra kojom se vodi je: "Ovo je moj život i moj istorijski put, i jednog dana ću biti kraljica."

Istovremeno, počelo je da se šuška da je Kejt ta koja "nosi pantalone" u braku, uprkos tome što je uvek nasmejana, dobro raspoložena i elegantna. Ipak, fanovi su pronašli nekoliko trenutaka u kojima ona bez dramatizacije, ali odlučno, opominje svog supruga Vilijama.

 

Kompilacija ovih trenutaka postala je viralna na društvenim mrežama, dokazujući da Kejt poseduje kontrolu nad budućim kraljem, jer princ bespogovorno sluša i odaziva se na njene jednostavne upute.

Važno je napomenuti da je tekst zasnovan na navodima iz knjige, a spekulacije o odnosu između Kejt i Vilijama nastavljaju intrigirati javnost.

Komentari (0)
Loading