Dženifer Lopez ponovo šokira: Slavila svoj 54. rođendan u belom čipkanom vešu

Slobodanka Ćorić Vesti 25.07.2023 13:22 0

Sinoć, iz vedra neba, pronašla sam ovu sliku. Pretpostavljam da je to značilo da moram da je podelim na ovaj poseban dan. Nateralo me je da se setim vremena kada su rekli da nećemo uspeti. Onda su rekli da nećemo izdržati. Nastavite da sijate i uživajte u svakoj sekundi

dženifer lopez

Printscreen/tvmarca

Holivudska diva Dženifer Lopez napunila je juče 54 godine, a kako su tekle pripreme za proslavu otkrila je milionskoj publici na Instagramu.

Dženifer je dala sve od sebe i proslavila svoj 54. rođendan uz prasak, dajući svima do znanja da su godine samo broj. Dženi iz bloka je objavila svoju sliku u belom čipkanom donjem vešu koji je savršeno pristajao rođendanskoj dami. Džej Lo postala je zaštitno lice brenda Intimissimi koji, osim u promotivnoj kampanji na bilbordima i magazinima, promoviše i na Instagramu.

 


Džej Lo, najuticajnija Latinoamerikanka u svetu zabave La Diva del Bronk, rođena 24. jula 1969. godine, i od malih nogu pokazivala je veliki talenat za sve izvođačke umetnosti. Kako su godine prolazile, devojčica je postala tinejdžerka, a potom i spektakularna žena koja ima impresivan talenat za filmove, muziku, modeling i hladnu poslovnu ženu.

 

 

 

Jedna od savremenih žena koja ima i više od pedeset svećica na torti je njena prijateljica iz Meksika Salma Hajek, koja se prisetila rođendana Njujorčanke i posvetila joj lepu poruku na svom Instagramu.

"Sinoć, iz vedra neba, pronašla sam ovu sliku. Pretpostavljam da je to značilo da moram da je podelim na ovaj poseban dan. Nateralo me je da se setim vremena kada su rekli da nećemo uspeti. Onda su rekli da nećemo izdržati. Nastavite da sijate i uživajte u svakoj sekundi!"


 Džej Lo tokom godina
 

Od početka dana, Džej Lo je otišla na društvene mreže da proslavi svoj 54. rođendan sa nekoliko Instagram priča koje se prisećaju nekih od njenih najpoznatijih radova, poput kultnog filma koji joj je doneo slavu: Selena.

Zatim je postavila video gde pleše i izgleda kao da je 30 godina mlađa od svog rođendana. Ove nedelje bile su pune slavlja za "Bronks divu" jer je nedavno proslavila svoju prvu godišnjicu braka sa Benom Aflekom tako što je objavila pretpregled jedne od pesama, koju je inspirisala njime komponovala „Midnight Journei to Las Vegas”, u kojoj govori o trenutku kada su ona i njen suprug odlučili da se venčaju posle 20 godina čekanja.

 

Komentari (0)
Loading