Sofija Vergara se bori za starateljstvo sa bivšim mužem: Ona je predmet spora, oboje je vole kao ćerku

Olja Jelić Vesti 01.08.2023 18:36 0

Sofijaa Vergara i Džo Manganijelo razvode se nakon sedam godina braka, a uskoro bivši supružnici još uvek rade na detaljima oko razvoda, a jedno od ključnih pitanja je kome će pripasti njihova zajednička čivava po imenu Babls.

Sofija Vergara, Džo Manganijelo

Shutterstock

Sofija Vergara i Džo Manganijelo razvode se nakon sedam godina braka, a uskoro bivši supružnici još uvek rade na detaljima oko razvoda, a jedno od ključnih pitanja je kome će pripasti njihova zajednička čivava po  imenu Babls.

"Postoji još nekoliko problematičnih tačaka koje trebaju rešiti, a jedna od njih je kome će pripasti njihov pas Babls", otkrio je izvor blizak paru, dodajući kako se Sofija nada da će se "rastati na miran i pošten način."

Glumci su objavili vijest o razvodu samo nekoliko dana nakon što je njihova čivava Babls napunila deset godina, a Sofija je za ljubimicu organizovala rođendansku zabavu s tropskom tematikom.

 

 

"Bez obzira koliko me puta ugrizeš, uvek ću te voleti", napisala je glumica uz fotografiju čivave u haljini sa leopard uzorkom kako jede ružičastu tortu.

 

 

Par je odlučio nabaviti psa jer je glumica silno želela ljubimca, no u jednom je intervjuu otkrila kako iu početku nije imala baš najbolji odnos s psom koja je bila privrženija njezinom suprugu.

"Ona me mrzi. To je trebalo da bude moj pas, a opsednuta je Džoom', izjavila je. Glumica je i u drugim intervjima govorila o tome koliko im je Babls važna, a jednom je izjavila kako njen suprug čivavu tretira kao da je njihova ćerka. 

Komentari (0)
Loading