Njeni posteri krasili su muške sobe, bila je najpoželjnija glumica: Sada je beskućnica, svi se pitaju šta joj se desilo

Olja Jelić Vesti 03.08.2023 11:17 0

Holivudska glumica i manekenka Karmen Elektra svetsku slavu stekla je krajem prošlog veka. O njoj su maštali muškarci, a njeni posteri bili su česti u muškim sobama, pored postera legendarne Pamele Anderson

Karmen Elektra

Profimedia

Holivudska glumica i manekenka Karmen Elektra svetsku slavu stekla je krajem prošlog veka. O njoj su maštali muškarci, a njeni posteri bili su česti u muškim sobama, pored postera legendarne Pamele Anderson.

 

 

Ova glumica i manekenka urezala se u sećanje gledalaca zahvaljujući seriji "Čuvari plaže". Bila je seks-simbol devedesetih, a i danas se prepričavaju scene s Pamelom Anderson.

Poslednjih godina Karmen zabavlja goste kao hostesa na prestižnim zabavama - zahvaljujući seksipilu. U aprilu je proslavila 51. rođendan, za svoj izgled dobija pohvale sa svih strana, svi se slažu da izgleda bolje nego ikad.

Šta joj se desilo?

Međutim, nedavno su svet obišle fotografije koje su pokazale malo drugačije Karmenino izdanje. Paparaci su je uhvatili na ulici u Los Anđelesu, a na slikama koje su napravili, mnoge je podsetila na beskućnicu.

Fotografije i video-snimak pokazuju da Karmen izgleda izbezumljeno, frustrirano i drži ruke preko lica bez šminke, a čak u jednom trenutku briše suze. U ležernom autfitu, u crnoj majici s natpisom "Guns N’ Roses", maskirnim kargo pantalonama i crnim adidas patikama, a njena prepoznatljiva plava kosa svezana je u neurednu punđu.

Uprkos tome što je Elektra izgledala uznemireno, njen predstavnik je za medije potvrdio da je dobro i da nema razloga za brigu.

- Izgleda da je imala migrenu, a napolju je stvarno vruće. Sunce joj je išlo direktno u oči - objasnio je.

Sunovrat u Holivudu?

Ova fatalna lepotica je već dugo na margini Holivuda, pokušava da povrati staru slavu, a ono što joj niko ne može osporiti je besprekoran izgled i u šestoj deceniji.

 

 

Pre nekoliko godina ponovo se našla u žiži interesovanja, nakon godina prinudne ilegale, kada je objavila niz nagih fotografija. Na fotografijama gotovo ništa nije ostavila mašti, a pokazala je da i dalje ima savršene obline i zategnuto telo.

Turbulencije

Karmen je objavila i biografiju, gde je do detalja iznela sve pojedinosti iz svog života. Najveću pažnju svakako je privukao poduži spisak slavnih ljubavnika.

 

 

 

Jedna od najpoznatijih priča vezana je za njen brak sa košarkašem Denisom Rodmanom. Ovaj par se venčao 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je se oženio njome.

Posle tog ljubavnog brodoloma, udala se za gitaristu Dejva Navara, od koga se razvela posle tri godine. Utehu je našla u muzičaru Robu Patersonu, koji je prevario, nakon čega je uplovila u vezu sa Sajmonom Kauelom… Od 2013. svoj ljubavni život vešto krije.

Komentari (0)
Loading