Evo kako bi izgledala deca Kamile i Čarlsa: Sve su nas šokirale ove fotke, evo koliko bi ličili na Vilijama i Harija

Jelena Vukelić Vesti 03.08.2023 11:44 0

S obzirom na to da su imali više od 50 godina kad su se venčali, kralj i kraljica Velike Britanije nisu imali zajedničku decu, pa je mnogima bilo interesantno da ih makar vide da fotografijama.

Kamila

EPA

Sadašnji kralj Čarls III. (74) i njegova supruga Kamila Parker Bouls (76),  venčali su se u zrelijoj životnoj dobi 2005. pa nisu imali zajedničku decu, iako oboje imaju dvoje dece iz prvog braka.

Moderna tehnologija ovih dana nasmejala je mnoge jer im je pokazala kako bi izgledala njihova deca. U aplikaciju su ubacili njihove fotografije i dobili četvoro dece  Dve pokazuju kako bi devojčica i dečak izgledali u dobi od 10 godina, a druge dve kako bi izgledali kad odrastu.

deca

Printscreen

 

 

Kako mnogi navode, čak i preko fotografija deca izgledaju kao da su "kraljevske krvi". Deca imaju svetlo smeđu kosu, plave oči i pomalo su zamišljena, a neki kažu da izgledaju i preozbiljno za 10-godišnjake. 

Charles ima dva sina, princa Vilijama i "odbeglog" princa Harija. Dobio ih je u braku s princezom Dajanom, ianom, od koje se razveo 1996., a ona je godinu dana kasnije tragično preminula u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Kralj je s decom imao divan, ali i pomalo hladan odnos, što vrlo verovatno ne bi bilo tako da nije bilo velike uloge koja ga je čekala pa je pazio na svaki korak. 

S druge strane, Kamila je 1973. do 1995. bila u braku s Endrjuom Parkerom Boulsom (83) s kojim ima sina Toma (48) i ćerku Lauru (45). Oboje su bili na krunidbi kralja i kraljice u maju u Londonu i tako dokazali da su u odličnim odnosima i velika podrška svojoj mami.

Komentari (0)
Loading