Supruga Zlatana Ibrahimovića fotkana na aerodromu: Evo zašto su sve žene izgorele od zavisti

Jelena Vukelić Vesti 04.08.2023 13:25 0

Zlatan Ibrahimović nastavlja da uživa u penzionerskom životu. Pošto sad ima dovoljno vremena za porodicu, ne odvaja se od nje.

Zlatan Ibrahimović

Profimedia

 

Ovog leta videli smo ih u Parizu, krstarili su Azurnom obalom, napravili pauzu u Sen Tropeu, a nekadašnji fudbaler i njegova partnerka Helena Seger sa decom su skoknuli i do mondenskog Mikonosa.

 

Slavni fudbaler i zgodna Šveđanka nedavno su snimljeni na privatnom aerodromu u Milanu, gradu koji smatraju drugim domom. Bili su ležerno obučeni i dobro raspoloženi, paparaci su lako uspeli da ulove i Helenin osmeh ispod šešira, ali na fotografijama se može primetiti još nešto...

 

Zlatan Ibrahimović

Profimedia

 

 

Ibrina supruga, koja je napravila ime i stekla zavidno bogatstvo još pre nego što je upoznala čuvenog sportistu, retko se pojavljuje u preskupim izdanjima, pa je tako bilo i ovog puta. Dovoljne su joj farmerke i lagana bluza. Međutim, cena asesoara koji je nosila nije zanemarljiva – tog dana u Milanu u rukama je držala bar 75.000 dolara.

Kao što vidimo, gospođi Seger malo je bila jedna torba, pa je ponela – dve. Pošto ni u kultnu birkinku nije moglo da stane sve što joj je bilo potrebno, a za ovu od krokodilske kože treba izdvojiti najmanje 70.000 dolara, odlučila je da ponese rezervnu. Ni njena cena nije zanemarljiva, a ni etiketa – „Bottega Veneta“, 3.500 dolara.

Komentari (0)
Loading