Pobeda poznate manekenke: Bela Hadid se oglasila povodom svoje bolesti

Marina Đurđević Vesti 07.08.2023 18:51 0

Najpopularnija manekenka današnjice Bela Hadid je juče objavila novosti u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem, rekavši da je „konačno zdrava“

Bela Hadid

Profimedia

Najpopularnija  manekenka današnjice Bela Hadid je juče objavila novosti u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem, rekavši da je „konačno zdrava“ nakon više od decenije borbe sa zdravljem, uključujući „100+ dana lajmske bolesti, hronična oboljenja, tretmani i skoro 15 godina patnje“.

„Ona mala ja koja sam patila bila bi tako ponosna što sam odrasla i nisam odustala od sebe", započela je Hadid objavu na Instagramu, dodajući da je zahvalna mami Jolandi Hadid, kojoj je takođe 2012. godine dijagnostifikovana lajmska bolest.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

„Zahvalna svojoj mami što je čuvala svu moju medicinsku dokumentaciju, držala se uz mene, nikad me nije napuštala, štitila me je, podržavala, ali najviše od svega što mi je verovala kroz sve ovo“, napisala je u opisu.

„Život u ovoj državi, pogoršavao se vremenom i radom dok sam pokušavala da učinim sebe, svoju porodicu i ljude koji me podržavaju, ponosnim, uzeo je danak na mene na načine koje ne mogu da objasnim. Biti tako tužan i bolestan sa najviše blagoslova/privilegija/prilika/ljubavi oko sebe je verovatno bila najzbunjujuća stvar ikada. Jedna stvar koju želim da vam kažem je da 1: ja sam dobro i ne morate da brinete, i 2: ne bih ništa menjala“. „Kada bih morala da prođem kroz sve ovo ponovo, da dođem ovde, tačno do ovog trenutka u kome se trenutno nalazim, sa svima vama, konačno zdrava, uradila bih sve to ponovo. To me je učinilo onim što sam danas“. Univerzum funkcioniše na najbolnije i najlepše načine, ali moram da kažem da ako se borite – biće bolje. Obećavam. Odmaknite se, ostanite jaki, verujte u svoj put i oblaci će početi da se raščišćavaju.“

Manekenka je nastavila da objašnjava zašto je odabrala fotografije koje je podelila, a koje je uključivalo nekoliko snimaka zdravstvenih dokumenata i nje same koje prima različite tretmane.

"Pokušala sam da izaberem najpozitivnije slike koje sam mogla, jer koliko god ovo iskustvo bilo bolno, rezultat je bio prosvetljujuće iskustvo u mom životu ispunjenom novim prijateljima, novim vizijama i novim umom“, napisala je ona.

Bella je nastavila: „Hvala na strpljenju neverovatne kompanije za koju radim, mojim fanovima i ljudima koji su nastavili da se prijavljuju. Moji agenti Džil i Džozef što su me zaštitili. Volim vas i cenim više nego što ikada mogu da izrazim.Hvala mojoj genijalnoj doktorki, i njenom NEVEROVATNOM timu medicinskih sestara“, dodala je ona. „Mnogo te volim!!!“

 

 

.

Komentari (0)
Loading