Tražili su joj da smrša i promeni frizuru: Zvezdu filma "Openhajmer" Holivud je brutalno odbacio, a ona im sada zapušila usta

Jelena Vukelić Vesti 08.08.2023 10:56 0

Britansku glumicu Florens Pju (27) ovih dana možemo da gledamo u filmu "Openhajmer", Kristofera Nolana koji je uprkos "Barbie" konkureniciji, ubrao odlične kritike javnosti širom sveta.

Florens Pju

Profimedia

Iako mlada, Britanka hrapavog glasa postala je jedna od najtraženijih glumica u Americi zahvaljujući svojoj harizmi i talentu.

"Gluma me je privukla zato što sam rano spoznala njenu moć. Sviđalo mi se to kako u pozorištu svi ćute i iščekuju šta ću sledeće izgovoriti na pozornici", objasnila je Pju zašto je odabrala glumačku karijeru.

Obično se smatra da glumice moraju da se prilagođavaju određenim standardima lepote i izgleda. U to spada i idealna kilaža, ali ne u slučaju Florens Pju koja je nailazila na kritike fizičkog izgleda.  Prvi put se susrela s holivudskim očekivanjima koja joj se nisu nimalo svidela kada je glumila u pilot-epizodi američke serije "Studio City".

 

 

"Rekli su mi da moram da smršam, promenim frizuru i još štošta toga", rekla je mlada glumica.

Nije se prilagodila standardima Holivuda te se vratila kući gde je bila prihvaćena takva kakva jeste od strane reditelja. Prvu glavnu žensku ulogu debitovala je 2016. u filmu "Lady Macbeth", nakon čega je za svaku sledeću pobrala puno pohvala.

"Naprosto je sjajna. Vrlo je pametno prikazala svoj lik kao zdravorazumsku osobu koja s obe noge čvrsto stoji na zemlji, a takođe je sofisticirana, mudra, ali i naivna", rekao je za nju Ričard Lovson. Redatelj filma "Dina" iz 2021. godine, čiji drugi deo izlazi u bioskopima na jesen, za glumicu je imao samo reči hvale.

"Iako je još mlada, puna je samopouzdanja. Osećao sam se kao da radim s nekim ko može da učini sve i prikaže paletu različitih emocija pred kamerama", rekao je Deni Vilneva.

Komentari (0)
Loading