"Radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo": Natali Portman se razvodi posle 11 godina

Olja Jelić Vesti 08.08.2023 18:27 0

Natali Portman i Bendžamin Milpid rastaju se nakon 11 godina braka. Navodno je razlog suprugovo neverstvo

Natali Portman

Shutterstock

Početkom godine izvor za "Page Six" rekao je da su Natali Portman, Oskarovka i cenjena glumica, i njen suprug francuski baletan Bendžamin Milpid u bračnoj krizi posle informacije da ju je prevario s 25-godišnjom Francuskinjom.

Posle tračeva i nagađanja, potvrđeno je da se bračni par razvodi posle 11 godina braka.

 

 

"Otkako se saznalo za njegovu aferu, radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo", rekao je izvor.

Njih dvoje, koji imaju sina Alefa i ćerku Amaliju, se još nisu oglašavali zvanično o razvodu.

Izvor tvrdi da su Natali Portman i Bendžamin još prošle godine odlučio da žive odvojeno, ali da i dalje pokušavaju da spasu brak, a krajem maja snimljeni su na koncertu muzičke zvezde Bijonse.

Problemi u braku su počeli posle objavljivanja fotografija francuskog časopisa "Voici" na kojima se 45-godišnji bivši baletan druži s 25-godišnjom klimatskom aktivistkinjom Kamil Etien, inače prijateljicom Grete Tunberg.

 

"Nisu se rastali i pokušavaju da reše problem. Ben čini sve što može da mu Natali oprosti. On voli nju i njihovu porodicu", rekao je izvor u martu 2023. godine, dodajući da je glumica poznata po tome da čuva svoju privatnost i da joj je sada najvažnije da zaštiti decu.

"Page Six" piše kako su problemi u braku bili javna tajna na snimanju njenog novog filma "May December", a na promociju filma na Kanskom festivalu došla je bez supruga.

U aprilu pojavljivanje Natali Protman u emisiji "The Late Late Show with James Corden" izazvalo je dosta komentara zbog drugačijeg izgleda lica. Glumca je očigledno radila filere i promenila oblik brade.

Podsetimo, Portman i Bendžamin upoznali su se 2009. na snimanju filma "Crni labud" za koji je on radio koreografiju. Venčali su se 2012. i dobili su dvoje dece.

Komentari (0)
Loading