Njegova majka nije prihvatila snaju, ali je njihova ljubav opstala: Turski Bred Pit već godinama voli ovu ženu

Olja Jelić Vesti 11.08.2023 16:06 0

Majka popularnog glumca nije prisustvovala njegovom romantičnom venčanju, a potom se pravdala u medijima

Kivanč Tatlitug

Printscreen/Instagram

Turski glumac Kivanč Tatlitug spada u miljenike publike, a u našoj zemlji je najpoznatiji po ulogama Mehmeta u seriji "Gumuš" i Behlula u ostvarenju "Zabranjeno voće".

Zgodni glumac koji korene vuče iz Sarajeva i Prištine jedan je od najatraktivnijih u Turskoj, a izgled i šarm doneli su mu laskavu titulu "turskog Breda Pita", iako nema mnogo fizičkih sličnosti s američkom filmskom zvezdom izuzev plavih očiju i kose.

Međutim, uprkos tome što ga žene obožavaju, kod njena nemaju mnogo šansi – on je već dugo srećno zaljubljen, a u braku je sedam godina.

 

 

Kivanč je na setu serije "Zabranjeno voće", koja se premijerno emitovala od 2008. do 2010. godine, upoznao lepu stilistkinju Bašar Dizer i uskoro uplovio u vezu s njom. Ubrzo je postalo jasno da je njihova ljubav za ceo život, te je glumac zaprosio Bašar.

Venčali su se 19. februara 2016. godine u Ambasadi Turske u Francuskoj, dok su uživali u čarima romantičnog Pariza.

 

 

Tada se pisalo da je, na zaprepašćenje mnogih, venčanje propustila glumčeva majka, koja se navodno oštro protivila sinovljevoj odluci da se oženi lepom Bašar.

Međutim, majka Kivanča Tatlituga ubrzo se oglasila i rekla da nije imala vremena da organizuje putovanje u Pariz, kao i da ima zdravstvenih problema.

 

 

U svakom slučaju, glumac je pozvao porodicu video-pozivom, pa je njegova majka ipak ispratila svaki trenutak ovog svečanog čina i slavlja koje je usledilo.

Nakon šest godina braka, Kivanč i Bašar postali su roditelji, budući da je u aprilu 2022. na svet stigao njihov sin Kurt Efe. Kako se tada pisalo, glumac je tada odlučio da malo odmori od posla kako bi se više posvetio mališanu.

 

Komentari (0)
Loading