Najružniji holivudski raskid Meta Dejmona: Tadašnja devojka u emisiji saznala da je ostavljena

Marina Đurđević Vesti 12.08.2023 11:14 0

Met i Mini su se zaljubili jedno u drugo i krenuli u isprva čarobnu vezu, a glumili su par i u filmu. Sve to je delovalo kao savršen početak ljubavne bajke

met dejmon

Shutterstock

Velika holivudska dobrica Met Dejmon nije bio tako dobar kad je trebalo da devojci kaže da ne želi više da bude sa njom.

Možda Met Dejmon važi za jednu od najvećih holivudskih dobrica, ali kada je u pitanju njegova bivša ljubav, glumica Mini Drajver, uopšte nije bio tako dobar, naprotiv.Holivudski parovi nisu retkost i običnim ljudima često se čini da žive ljubavne bajke, ali te priče često su daleko od srećnih. 

Živ primer za to su Met Dejmon i Mini Drajver, koji su se upoznali na snimanju filma "Dobri Vil Hanting".

Met i Mini su se zaljubili jedno u drugo i krenuli u isprva čarobnu vezu, a glumili su par i u filmu. Sve to je delovalo kao savršen početak ljubavne bajke.

"Dok smo snimali scenu ispred kafića, već sam bila potpuno zaljubljena u njega. Oborio me s nogu, bio je toliko predan meni kao glumici, bio je sladak, inteligentan, stvarno potpun šarmantan paket "rekla je Mini, koja tad nije slutila da će platiti cenu.

Ni Dejmon tada nije bio ravnodušan: "Prodrmala je sav moj svet " rekao je u jednom intervjuu.

Međutim, nije ga to dugo držalo. Kada je gostovao kod slavne Opre Vinfri, na pitanje kakvog je ljubavnog statusa, imao je užasan odgovor.

"Samac sam. Bio sam sa Mini jedno vreme, ali više nismo zajedno. Dobri smo prijatelji i baš je volim, ali nismo suđeni jedno drugom, kad nije suđeno, nije "rekao je mrtav hladan Met Dejmon.

Kad je Mini to čula, bila je slomljena.

"Jezivo je raskinuti sa nekim, ali kad to uradiš ovako javno, stvarno je neprimereno" bila je zgrožena.

Ona je u svojim memoarima otkrila da su je članovi porodice upozoravali da veza neće potrajati.

" Moji su voleli Meta, ali videli su kolikoj brzo ide njegov uspon i slava, a tako i moja, pa je teško držati se obema nogama na zemlji. Videli su da se sprema oluja, a kraj je bio eksplozivan "dodala je ona.

Bivši par nije se sreo duže od 20 godina, a onda su pre par godina naleteli jedno na drugo.

"Sad smo u srednjim godinama i lakše mi je kad ga vidim sa ženom i decom " tvrdi Mini.

 

Komentari (0)
Loading