Elizabet Harli je na pragu sedme decenije, a izgleda savršeno: Ovo je tajna njene vitke figure

Olja Jelić Vesti 18.08.2023 13:23 0

Elizabet Harli praktično "ne skida" bikini, što je razumljivo kada posedujete liniju kupaćih kostima

Elizabet Harli

Shutterstock

Elizabet Harli praktično "ne skida" bikini, što je razumljivo kada posedujete liniju kupaćih kostima te izgleda odlično.

Ova 58-godišnjakinja često objavljuje fotografije u kupaćim kostimima i ponosno pokazuje svoju zategnutu figuru.

 

 

Glumica koja prkosi godinama naporno radi na održavanju forme i sledi strogu dijetu koja joj definitivno ide na ruku. Liz je otkrila svoje izbore zdravog načina života u intervjuu za The Sunday Times.

Ne jede ultraprerađenu hranu

Svi znamo da se ultraprerađena hrana pravi od masti, skroba, dodanih šećera i hidrogenizovanih masti i da je treba izbegavati. Međutim, teško je zaobići svoju omiljenu vrećicu čipsa sve vrijeme. Elizabet nije osoba koja bi bila u iskušenju.

"Nisam jela prerađenu hranu 100 godina", rekla je.

Ne jede šećer

Još jedna stvar koju britanska glumica ne konzumira je šećer. Lako je konzumirati više šećera nego što mislite pa je čitanje nalepnica sa sastojcima važno.

 

 

"Ne jedem slatkiše", rekla je.

U američkom načinu ishrane, glavni izvori su bezalkoholna pića, voćni napici, aromatizovani jogurti, žitarice, kolačići, kolači, slatkiši i većina prerađene hrane. Međutim, dodani šećer je prisutan i u proizvodima za koje možda ne mislite da su zaslađeni, poput supe, hleba, suvog mesa i kečapa.

Ona balansira ono što jede s povrćem

Glumica je vrlo svesna onoga što konzumira i opterećuje voćem i povrćem.

"Mislim da je jedna od najtransformativnijih stvari koje sam uradila da 50 posto onoga što jedem činim biljnom materijom. Ako za doručak doručkujete parče tosta, uzmite i jabuku. Suprotstavite sve povrćem", objasnila je.

 

 

Retko pije alkohol

Elizabet bi mogla prisustvovati najekstravagantnijim zabavama i događajima, ali nećete je često uhvatiti kako pije. Jednom prilikom je priznala da retko pije alkohol.

Komentari (0)
Loading