Neverovatna promena - Od bucka do "pravog baje": Popularni glumac smršao 150 kilograma

Slobodanka Ćorić Vesti 20.08.2023 08:05 0

Glumac Itan Sapli, koji je u više filmova tumačio uloge simpatičnih, bucmastih momaka, pokazao je neverovatnu transformaciju - smršao je 150 kilograma

mršavljenje

Printscreen/Instagram

Itan Sapli je podelio na Instagramu fotografije koje pokazuju ovu neverovatnu transformaciju, a otkrio je i kako je skinuo 150 kilograma.

Glumac je stekao svetsku popularnost u kultnoj seriji "Zovem se Erl" i ubrzo postao omiljeni bucko Holivuda. Talenat je pokazao u filmovima kao što su "Vuk sa Vol strita", "Američka istorija X", "Efekat leptira" i drugi, ali nikako nije mogao da se odmakne od uloge - "onog bucka". Prelomio je i odlučio da postane frajer, pogledajte slike pre i posle, bićete zapanjeni!

mršavljenje

Printscreen/Instagram

 

Glumac je priznao da se od ranog detinjstva borio sa viškom kilograma, i da nema dijete koju nije isprobao. Usvojio je nezdrave navike prejedanja iz emotivnih razloga i već sa deset godina imao 90 kilograma. Zbog toga je razvio i vrlo negativno mišljenje o svom izgledu, koje ga je sputavalo i smanjivalo mu samopouzdanje.

'U jednom trenutku sam imao toliko kila, da je bilo moguće izmeriti me samo na industrijalnoj vagi. Hranom, alkoholom i drugim supstancama pokušavao sam da zatrpam rupu u sebi", rekao je glumac koji je trezan već 20 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)

Promenu je odlučio da napravi kada je upoznao svoju suprugu Brendi Luis, prvu osobu koja ga je videla "iznutra". Zbog nje je odlučio da smrša više desetina kilograma, i na kraju dogurao do 150!

mršavljenje

Printscreen/Instagram

 

"Prvi put sam imao pored sebe nekoga ko želi da provodi vreme sa mnom, i počeo da razmišljam o planovima. O šetnjama, odlascima u muzeje. Ona nije videla moju spoljašnjost, ali sam ja osetio želju da tu spoljašnjost promenim", rekao je on. Itan je započeo dijetu i ozbiljno se posvetio vežbanju, i rezultati su neverovatni!

 
Komentari (0)
Loading