Leonardova bivša je prava lepotica: Manekenka Arabela Či pokazala izvajano telo i zapalila Instagram

Olja Jelić Vesti 25.08.2023 18:15 0

Ako se o nekoj ženi pisalo i pričalo u stranim medijima ovog leta onda je to Arabela Či.

Arabela Či

Profimedia

Plavokosa lepotica Arabela Či je engleska influenserka, model i rijaliti zvezda, a slavu je stekla u popularnom rijaliti programu "Love Island". Ono što ju je ubacilo u žižu javnosti jeste činjenica da se ovog leta zabavljala sa Leonardom Dikaprijem na njegovoj jahti na Ibici. Malo ko nije primetio ovu zgodnu 32-godišnjakinju na fotografijama sa Leom i ekipom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARABELLA CHI (@arabellachi)

 

Naime, Arabela i Leo upoznali su se preko njegovog bliskog prijatelja Ričija Akive, kog zovu i "kralj noćnih klubova". Riči i ova lepotica snimljeni su kako razmnejuju sočne poljupce, te se veruje da imaju aferu, ali niko od njih nije potvrdio da li je reč o nečem ozbiljnom ili o samo prolaznoj šemi.

Bilo kako bilo, zahvaljujući činjenici da je veliki deo leta provela uživajući na Leovoj jahti, paparaco fotke njene figure u bikiniju obišle su svet... A većina tvrdi da je ova dama zaista zanosna.

Nedavno su je paparaci uhvatili na jednoj plaži na Ibici, dok je sama uživala u čarima sunčanja i kupanja u moru. Arabela je paradirala u minijaturnom bikiniju sa tigrastim printom, pokazavši svoju zavodljivu, ženstvenu figuru - skladan dekolte, tanak struk i bujnu, oblu zadnjicu.

Suzy VA
Komentari (0)
Loading