Razvodi se čuvena Sansa Stark iz "Igre prestola": Nakon četiri godine braka muž je odlučio da napusti glumicu

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 17:28 0

Pevač Džo Džonas podneo je zahtev za razvod od glumice Sofi Turner nakon četiri godine braka

Sofi Tarner i Džo Džonas

Shutterstock

Pevač Džo Džonas podneo je zahtev za razvod od glumice Sofi Turner nakon četiri godine braka

Pevač benda "Jonas Brothers" podneo je u utorak zahtev za okončanje braka pred okružnim sudom u Majami Dejd na Floridi. U zahtvu se kaže da je "brak između strana nepovratno prekinut", prema dokumentima do kojih je došla novinska agencija Associated Press.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Međutim, Džonas je nastavio da objavljuje ​​fotografije na kojima je nosio venčani prsten na svojim profilima na društvenim mrežama.

"Jonas Brothers" su trenutno na turneji i u nedelju su imali nastup u Ostinu u Teksasu. Nakon svirke, Džonas je na Instagramu objavio svoju fotografiju na kojoj se jasno vidi njegov prsten.

 

 

Sofi Turner i Džonas venčali su se na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu 1. maja 2019., nakon dodele Billboard Music Awards. Održali su drugu ceremoniju mesec dana kasnije u Šate de Tur na jugu Francuske, sa svojim prijateljima i porodicom.

Prva od dve ćerke para, Vila, rođena je 2020. godine. Njihova druga ćerka rođena je prošle godine, ali nisu javno objavili njeno ime.

Pevač traži zajedničko starateljstvo nad devojčicama, prema dokumentima sa suda. Par je imao predbračni ugovor za koji Džonas očekuje da će biti izvršen, navodi se u zahtevu.

Glumica i pevač su počeli da se zabavljaju krajem 2016, a veridbu su objavili u oktobru 2017. godine.

 

 

Glumica, koja je iz Northamptona u Engleskoj, najpoznatija je po ulozi Sanse Stark u "Igri prestola", a pojavila se i u dramskim serijama "The Staircase" i "X-Men" filmskoj franšizi.

Kao solo izvođač, Džonas je objavio singlove kao što su "Just In Love" i "This is Me", duet sa Demi Lovato. Ipak, njegove najpoznatije pesme su s njegovom braćom Nikom i Kevinom Džonasom. Kao grupa, Jonas Brothers su ranije glumili u svojoj seriji na Dizniju.

Komentari (0)
Loading